2777
2789
عنوان

پایان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 28 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو ور دل جاریت . هی حرصش بده که اون پاشه بره . از الان زندگیت رو بدون مبارزه واگذار نکن به دیگری . جاریت شوهر داره خودش . مثلا میخواد چیکار کنه . بعدش زیاده روی کنن بقیه متوجه میشن کور که نیستن. به جاریت حالی کن حد خودش رو بدونه . با جاریت قهر کنی بهتره تا با شوهرت لج کنی . کاری کن خودشون پشیمون بشن چرا شما رو بردن اونجا

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

به نظرم با شوهرت باش  ظاهری هم که شده به شوهرت محبت کن در مورد جاری هم  باهاش بحث نکن که بهت برچسب شکاک بودن بزنه . ولی سیاست داشته باش با سیاست بقیه رو با کارات حرص بده . 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

بلیدبرلی زندگیت بجنگی..

بایدقوی باشی...

نگوچون دنبال بهانه س میخادجداشه..

نه این فکرمال تو..

اون نمیخادجدابشه میخادببینه توتاکجامیجنگی برای زندگیت....میگی جاریت اونجاست؟

خیلی خوب اتمام حجت کن سفت  ومحکم توروش واستا..خرجت و میده؟

خورده برده داری ازش؟کی که به خاطرش میخای کوتاه بیای؟زندگی بدون بچه بعدازطلاق اقیانوس مشکلات روحی و...چه برسه که بچه هم هست..

یک لحظه چشماتوببندوببین جداشدی..

ایاواقعابااین شرایط مملکت میتونی تنهاازپسش بربیای؟پدرت تاکی کمکت میکنه؟؟؟؟

اگرواقعامیخای سوهرتوبدست بیاری پاشوبیاتهران وتوروی همسرت وخانوادش محکم بایست وخواستت وبگوحتی اگه مجبورباشی باسرایط همسرت کناربیای...

پاپس کشیدن عین..معذرت میخام حماقت وفرصت برای کنارگذاشته شدن تووبچه تونه.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اگه جای توبودم ی درسی به جاری میدادم تاعمرداده اسم منومیشنوه صدتاسوراخ قایم بشه...

من اگرشوهرم قاتلم بودخداب نکرده نمیزاشتم بچمم بفهمه...

چه برسه به اغیار...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اره واقعا میام تهران هر چی میخواد بشه بشه 

افرین دخترخوب..

خداکمکت میکنه...

خیال نکن تنهایی...

برات دعامیکنم عزیزم.

چرا هزار راه هست ولی میگم شوهرم دنبال بهونس خودش میخواد بره اونجا

ببین حتتتتماااا برو خونت ب این دلیل که  الان ابانه تا اردیبهشت اومد پیشت ک اومد اگر نیومد شش ماه گذشته و طبق قانون مرد اگر شش ماه زن و بچشو بذاره بره حق طلاق با زنه مهرشم باید بگیره! بعد تو این فاصله خونه ب نام همسرت خورده باید بده برای مهریت چون استطاعتشو داره! 

اما اما اما حق مکان با مرده مگر اینکه شرط ضمن عقد کرده باشی! 

این دوتا رو ترکیب کن ببین چی در میاد ازش! 

واینکه اگر برنگردی حکم عدم تمکین برات میگیره میگه خونه رو ترک کرده! 

احساس تنهایی شدید 
بنظرت برم یا ن؟؟

میشه اول بگی چرا با این اوضاع بچه دار شدی ؟ بعد هم زندگی که میگی تمومه دیگه اگه میاد مشاور بروید درستش کنید اگه نه برو دادگاه شکایت سرپرستی بچه ت بگیر و جدا شو

بنظرت برم یا ن؟؟

وااای عزیزم  چیشده؟؟؟ عزیزم مگه نگفتم  چیکار کنی  من واسم جواب داد...فقط زنگ نزن چرا گوش نمیکنی  گفتمکه برگرد خونه تون  اما زنگ نزن دیگه به شوهرت طوری برخورد کن که انگار تو منت سرش داری  نه اوووون سر تو...وقتی اینطور برخورد میکنی و زنگمیزنی معلومه که اون سره تو منت میزاره لطفا زرنگ باش گلم  خودتو کنترل کن لطفا.......

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕