2821
2789
عنوان

خاطرات بچگی

142 بازدید | 9 پست

بیایید از اعصاب خورد کن ترین خاطرات بچگیتون بگید. من شخصا یادمه اول دبستان بودم هر روز باید لباسام شسته میشد و اتو میشد. به یکروز که اصلا کثیف نمیشد ولی گویا کرم فعالی داشتم. میرسیدم خونه انگار ماموریت داشتم تولگن لباسامو خیس کنم. برای این کارمم دلیل داشتم چون یکبار مامانمم گولم زد و گفت میشورم ولی بعد نشسته بود. واقعا حق داشت . اخه کی هر روز لباس مدرسه رو می شوره. از اون تاریخ به بعد خودم داخل لگن خیس میکردم که مامانم مجبور بشه برام بشوره. البته بگم خودم خیلی زرنگ بودم بعضی اوقات خودم میشستم. یادمه زندایی مامانمم هر سری میومد خونمون من که 7 سالم بود رو میزد تو سر دختر 17-18 ساله خودش. چون حتی دخترش تو اون سن لباس زیرش هم باید مادرش میشست. الان هم به تمیزی لباس و اتو بودن خیلی اهمیت میدم. گاهی مامانم میگه یادته بچه بودی هر روز باید لباس می شستی. واقعا با یاداوری این خاطرات هم خندم میگیره هم از دست خودم حرصم میگیره. یا همیشه باید با مدادی تکالیفم رو مشق می کردم که نوکش مثل شمشیر تیز باشه . به همین دلیل روزی یک مداد تراش میکردم. چون باید تمام صفحاتم مرتب نوشته میشد. یا اگر یک جا رو اشتباه می نوشتم و با پاک کن سیاه میشد برگه رو کلا میکندم و از نو می نوشتم. تا جایی که مامانم اومد به معلمم شکایت کرد. معلمم بالای تمام صفحاتم شماره گذاشت و هر روز چک می کرد که صفحه ای کم نشده باشه. ولی مگه من کم میوردم. کلا اگر جایی میخواستم برگه بکنم از ترس معلممون دیگه برگه نمی کندم. گاهی کلا دفتر رو عوض میکردم و با دست خط معلممون دوباره شماره می زاشتم بالاش.... حتی یکبار یادمه کتابه بنویسیمم رو داداش کوچیکم چند تا صفحش رو با مداد رنگی خط خطی کرد. بابامو مجبور کردم بره از کارخانه در جاده قم تهران برام یکی بخره. دیگه نگم که چقدر کفش و مداد رنگی و ...... میخریدم. کلا دوست داشتم مرتب ترین باشم. شاید الان بعضی ها بگید مشکل روانی داشتی یا خود درگیری. ولی نه این طور نبود. کلا خانواده تن به تمیزی حساسیم. دیگه یه لول من بیشتر..... الان هم که خودم تازه عروس هستم همش دارم خونه رو میسابم و خونم مثل دسته گل برق میزنه. ولی شوهرم میگه به چه قیمتی. همین پریروزا بهم گفت نمیخوای یکم بشینی؟ همش داری جارو میکشی و میسابی....خخخخخخ دیگه چه کنم . این ذات منه....

عزیزم فردا که کمر درد و مچ درد و هزار مریضی گرفتی هیچ کس نمیگه دستت درد نکنه

والا تو خونه ای بزرگ شدیم که حرف اول رو تمیزی زد. الان هم مامانم با وجود زانو درد باز از تمیزی دست بر نمیداره. خالم پرستاره و یه دختر 8 ساله شیطون داره. هم باید به بیمارستان برسه هم به دخترش هم به تکالیفش...تازه خونش همیشه برق میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تو خونه ای بزرگ شدیم که حرف اول رو تمیزی زد. الان هم مامانم با وجود زانو درد باز از تمیزی دست ب ...

خب ظلم به خودتونه. فردا ادم مریض بشه نمیتونه دو روز راحت استراحت کنه انگار میخش میزنن که پاشه کار کنه. کلا تو هرچیزی تعادل خوبه

من بچه ای میشناختم که مامانش وسواس شستشو داشت این پسرش کتاباشو که از مدرسه میگرفت میگفت کثیفن باید حتما بشورمشون. 

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم

خودم ک یادم نمیاد ولی مامان بابام تعریف میکنن ک وقتی یه سالم بود منو پسرعمم و دخترعموم ک هم سن بودیم مینشستیم دور سفره ک غدا بخوریم اون دوتا دگ همچین تی تیش مامانی و تمیز میخوردن حالا من مثل آدمای نخستین همه ی سر صورت پر غذا بود حتی لای موهام...کل صورتمو با دست ماست میمالیدم آخرشم ظرف ماستو میزاشتم رو کلم😂اون بدبختا منو با حسرت نگا میکردن😂😂الان ولی من از همه شون تمیز ترمممم😁😍

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

خب ظلم به خودتونه. فردا ادم مریض بشه نمیتونه دو روز راحت استراحت کنه انگار میخش میزنن که پاشه کار کن ...

وا نه دیگه تا اون حد. وسواسی رو قبول ندارم. ولی تمیزی رو چرا

والا تو خونه ای بزرگ شدیم که حرف اول رو تمیزی زد. الان هم مامانم با وجود زانو درد باز از تمیزی دست ب ...

اینایی که گفتی تمیزی و زرنگی نیستااااا منظورم اینه که مثبت نیس این تعاریف

اینا وسواسه

هم خودت اذیت میشی هم اطرافیانت. فکنم مال شما جنبه ارثی داره.

تا تاندونای مچ دستت چسبندگی نگرفته و آرتروز نگرفتی بابت بشور بساب بهتره بری دنبال درمان

عموما اینجور بیماری ها اگر شدید باشه خود بیمار قبول نداره که مشکلی داره...و اینکه اگر دیر درمان بشه مزمن میشه!!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اینایی که گفتی تمیزی و زرنگی نیستااااا منظورم اینه که مثبت نیس این تعاریف اینا وسواسه هم خودت اذیت ...

مرسی عزیزم. این حد به نظرم وسواس نیست. اینکه دوست ندارم سینکم کرس بگیره . اینکه دوست ندارم سنگ توالتم زرد بشه. اینکه دوست ندارم رو فرشام پر از مو باشه و........ نشونه های تمیز بودنه بنظرم