2777
2789
من دوست دارم فدرا بانو رو ببینم البته اگه اسمشو درست گفته باشم

عزیزم بیا تاپیک خودم،میزارم برات😌

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@فدرابانو    يني تا اخر ميخواي لايك كني فقط؟؟؟😂😂😂😂

اره😅😅😅

ماشالا سه تایی تاپیکو گرفته بودین تو دستتون ها😅😅

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

#‍ مامان جمشید

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@narngk    

جانم رو چشم😄

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من دوقلو دارم قبول نیس؟؟

خدا حفظ‌شون کنه دوقلو هم سخته می‌فهمم، من الآن یکی دارم صبح تا شب می‌دوم واسه کارهاش شب هم نمی‌فهمم چه جوری خواب‌ام می‌بره. حالا فکر این که یکی دیگه هم بود ترسناکه    البته خدا کمک می‌کنه حتماً