2777
2789
کسی منو نمیشناسه؟ یعنی اسمم توی ذهنتون نمونده؟ 

ببین عضویتت سال ۸۹ اع ۲۶۱۹ تا پست داری..

عضویت من سال ۹۷ اع با اینی ک الان نوشتم ۳۴۲۹ تا پست دارم😅😅

فعال باش خواهرم ینی در اصل بیکار باش بیا سایت😅

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم این سلبریتیهای نینی سایت، گیلاس قرمز و شادیممم و هارلی و بقیه چطوری میشناسید؟ یعنی خیلی فعالن؟

بله عزیزم هم معروفن هم داستاناشون خیلی جالب و خوندنیه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
منو تو نداریم ک😅😅

نه اصلا تو راحت باش😂😂😂

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
ینی شلوارمم عوض‌کنم😅

کلا درش بیار یعنی در این حد😂😂😂😂

@گومبولی  

@غلاغسیاه 

@گیلاس_قرررمز  

اینا رو دوست دارم ببینم 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
من دوست دارم این‌هایی که ۳، ۴ تا بچه دارند رو ببینم. دلم می‌خواد بدونم چه جوری از پس زندگی‌شون برمی‌ ...

من دوقلو دارم قبول نیس؟؟

@nijc‍

@مهرافاق  

@نیکی88‍

@sahaaaarrr‍ ‍

@آنید75

@baraaaaaan

@oshida

هر وقت اومدین بگین عکس بدم

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)