2777
2789
عنوان

قهر با خدا

359 بازدید | 17 پست

بعد ازاینکه کلی بهش التماس کردمو بهش خو گرفته بودم .منتظر لحظه نماز بودم با عشق ختم برداشته بودم.ولی یه مدته همه چی عوض شده .فقط از سر عادت یه نماز میخونم نمازا صبم قضا میشه.حس میکنم اصلا نگام نمیکنه انقد بش رو انداختم کاری نکرد برام.منم دس خودم نیس ولی قهر کردم دیگ نمیتونم برا هیچی ازش خاهش کنم.خیلی راحت گناه میکنم.قبلا سر کوچکترین چیزا باهاش حرف میزدم ولی الان فقط میگم هر چی بخاد بشه میشه.اصن دیگ حس خاصی ب زندگی ندارم.هیچی خوشحالم نمیکنه نسبت ب خیلی چیزا بیخیال شدم.ذوق هیچیو ندارم.خودم از حال خودم میترسم.

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از خدا دلگیرم . دلگیرم ک میبینه زندگیم چ تلاطمی داره ولی فقط نگاه میکنه و کمک نمیکنه . دلگیرم ک چرا من و آفریده اخه 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 
الا بذکر الله تطمئن القلوب ‌.....بدانید با یاد خدا دلها ارام میگیرد ....

دیگ هیچی منو اروم نمیکنه.قبلا کلی سر سجاده باش حرف میزدم ولی الان..

همه همینجورین عزیزم

منم اینجوریم ی مدت قهر کردم گله کردم ولی دوباره آشتی کردم باهاش

بازم توکل کن ب خدا انشالله همه چی درست میشه

میشه واسه حاجتم به صلوات بفرستین❤

من امشب خیلی دلم گرفته بود چوب خط من پرشده یه آرامش میخام که ندارم اگه بمیرم خوشحال میشم ولی فک میکنم اون دنیاهم واسم جای خوبی نیس انگار بدبیاری این دنیا مال اون دنیا هم هست 

میشه بگی از خدا چی میخواستی که نداده و اینطوری شدی؟ ازدواج بچه یا شفای کسی یا مشکل خاصی ناامید نشو ...

ازدواج خاستم .چون داره بم سخت میگذره

دس خودم نیس یه حسی تو دلمه ک نمیذاره مث قبل باشم

دیگ هیچی منو اروم نمیکنه.قبلا کلی سر سجاده باش حرف میزدم ولی الان..

منم الان اینطوری شدم با عشق نماز نمیخونم حالم بد شده ولی میگم داره امتحانم میکنه هنوز باهاش حرف میزنم چند روزی حالم خوب نیس میگم چرا روتو ازم برگردوندی تنها چیز و مهم ترین چیزی که ازش خواستم اینه که حال دلمو خوب کنه و یه چیزای کوچولو اون اواسط ولی این چند روز منو ول کرده ولی اگه رهاش کنم حالم بد میشه نکن این کارو بد تر میشی بالاخره بهت جواب میده صبر کن

ازدواج خاستم .چون داره بم سخت میگذره دس خودم نیس یه حسی تو دلمه ک نمیذاره مث قبل باشم

برای امضات عزیزم ان شاا... خدا همچین مردی نصیبت کنه . ن مثل شوهر من کوه یخ ک دارم آب میشم 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 
منم الان اینطوری شدم با عشق نماز نمیخونم حالم بد شده ولی میگم داره امتحانم میکنه هنوز باهاش حرف میزن ...

نمیدونم چجوری از حسم بگم براتون.ولی اصلا دس خودم نیس.انگار یکی داره بزور میکشونه میبرتم و من اصلا نمیتونم حرفی بزنم

ازدواج خاستم .چون داره بم سخت میگذره دس خودم نیس یه حسی تو دلمه ک نمیذاره مث قبل باشم

دعا کن 

ناامید نشو 

نه اینکه همش موقع دعا غصه بخوری و خیلی سمج بشی چون این آزارت میده و زود خسته میشی و قهر میکنی مث الان 

فقط دعا کن و امیدوار باش ازدواج که همه میکنن ازدواج خوب مهمه،خدا بهترینو برات کنار گذاشته مطمئن باش!من هممممه این روزای تورو پشت سر گذاشتم میفهممت

ما وقتی نماز میخونیم دعا میکنیم یا کاری برای طلب حاجت،معامله نیس که همون فرداش یا هفته بعدش جواب بده ولی بالاخره جواب میده 

دیر یا زود ولی خدا مستجاب میکنه 

دست از لحظه شماری بردار و توکل کن 

خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس،کل دنیارو تو ۶روز افریده،پس براورده کردن حاجت منو تو که براش کاری نداره!کافیه بگه باش تا موجود بشه

توکل کن دوست من 

خدا پناه همین روزای سختیه،دوست داره صداتو بشنوه،دلت رو قرص کن بهش و منتظر باش!شاید خدا میخواد کمی صبر بهمون یاد بده وقتی که حاجتامونو دیر میده... هان؟