2777
2789
عنوان

اصفهانی های عزیز تشریف بیارین

72 بازدید | 11 پست

سلام همسرم کتفش رگ به رگ شده عکس گرفتیم شکستگی نیست میتونه باش کار کنه ولی دردش میکنه آیا کسیو میشناسین که رفته باشین یا شنیده باشن کارش خوبه از این قدیمی ها که ماساژ میدن ارتوپد رفتیم آمپول زده ۲۰ روز خوب بوده دوباره همونطور شده یا روغنی چیزی .دست به کتفش میزنم یه رگ زیر دستم در میره رگ به رگ شده تروخدا راهکاری ندارین خیلی سرکار اذیته 😢

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من میشناسم ولی نمیدونم بهتون نزدیکه یا دور 

کجاست آدرس شماره چیزی دارین خودتون یا کسی رفته کارش خوبه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
یسری هستن ماساژ درمانی انجام میدن اونا فکر میکنم بتونن کمک کنن

شما کسیا نمیشناسین 

کجاست آدرس شماره چیزی دارین خودتون یا کسی رفته کارش خوبه 

من یکی بچه یکی از اشناهامون خورده بود زمین دستش از ارنج از جا درومده بود. 

رفت پیشش جا انداخت خوب شد 

چن نفر دیگم رفتن پیشش ولی خودم نه 

شماره ندارم 

6 راه رو میدونی کجاست؟ 

ازونجا ک بری سمت روستای اندوان از هر کسی ک بپرسی بهت ادرسشو میدن 

ایرانی هم نیس افغانستانیه ولی خیییللی با تجربه اس 

من یکی بچه یکی از اشناهامون خورده بود زمین دستش از ارنج از جا درومده بود.  رفت پیشش جا انداخت ...

میشه یکم دقیق تر بگی .کدوم سمت اصفهانه ؟شما خودت اصفهانی هستی ؟

میشه یکم دقیق تر بگی .کدوم سمت اصفهانه ؟شما خودت اصفهانی هستی ؟

بله اصفهان هستم 

ببین باید از اوتوبان اقابابایی 

بری پل تمدن 

بپرسی میخوام برم 6 راه بهت میگن 

از 6 راهم باز باید بری سمت روستای اندوان 

من دقیق نمیدونم خونش کجاست

خواهرمم یکی بهش معرفی کرده بود اونم ک رفته بود اونجا از مردم پرسیده بود ک خونش کجاست بهش گفته بودن 

بله اصفهان هستم  ببین باید از اوتوبان اقابابایی  بری پل تمدن  بپرسی میخوام برم 6 ر ...

چقد قیمتشه نمیدونین ؟؟واسه اینکه یا وقت کم نداشته باشم