2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

5038 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها. من ماینوکسیدیل روگین را به مدت ۲ سال استفاده می‌کنم فقط جلوی سر. الان که میخوام برای بارداری اقدام کنم قطعش کردم. کسی بوده که برای بارداری ماینوکسیدیل قطع کرده باشه؟ چقدر ریزش مو اوایلش اتفاق میفته؟ همه موهای جلو سرم نریزه 😖

تاثیرم دیدی زدی دوسال من مجردم ولی   نه ماه زدم قطع نشد هیچی جلو سرمم خالی شد 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر

معمولا تو بارداری ریزش مو وجود نداره و حتی موها سفت تر و محکم تر میشن اما تو شیر دهی مو گوله گوله میریزه

البته من اینطوری بودم شاید دوستان تجربه دیگه ای داشته باشن

عاشق دخترم و باباشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیرم دیدی زدی دوسال من مجردم ولی   نه ماه زدم قطع نشد هیچی جلو سرمم خالی شد

من گوشه های سرم خالی بود که وقتی زدم پر شد. الان راضیم البته مارک روگین که فوم بود خوب بود ولی خوب نمیتونم دیگه ادامه بدم . خدا بخیر کنه . 

اونایی که بااستفادش دراومده میریزه ولی موهایی که داشتی میمونه

شما خودت استفاده میکردی؟ اخه زمانی که استفاده میکردم یه تار هم از موهای جلوم نمیریخت! حالا میترسم یه دفه با هم همه بریزه !

شما خودت استفاده میکردی؟ اخه زمانی که استفاده میکردم یه تار هم از موهای جلوم نمیریخت! حالا میترسم یه ...

بله استفاده کردم باقطعش موهایی که بادارودراومده بودریخت شد مثل قبل استفاده ازدارو 

بله استفاده کردم باقطعش موهایی که بادارودراومده بودریخت شد مثل قبل استفاده ازدارو 

ممنون از پاسخت نازی جان. چه مدت استفاده میکردی؟چند درصد؟  و جلوی سرت بدتر نشد یا فقط مثل قبل شد؟ مرسی! 

خوشبحالتون شماها چقدر از اولش گذشت نتیجه دیدین ؟؟من نه ماه زدم دیدم بدتر شد ریزشش قطع کردم چقدر من بدبختم رو همه اثر داده رو من نه 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
خوشبحالتون شماها چقدر از اولش گذشت نتیجه دیدین ؟؟من نه ماه زدم دیدم بدتر شد ریزشش قطع کردم چقدر من ب ...

اسرا چه مارکی میزدی و چند درصد؟ بعدم مال منم اوایلش یعنی تا ۳ ماه اولش ریزش زیاد بود خیلی میترسیدم. زمانیم بود که اوج استرس بودم. ولی بعد خوب شد اینقدر که جلوی سرم خیلی کم مو ریخت تو این دو سال و کناره هام کامل پر شد. واسه همین الان میترسم! البته اگه برمیگردم عقب همون ویتامین زینک و دی را میخوردم با یه قرص آلمانی ویتامین مو به اسم پریورین( priorin)  که عالیه و گیاهی هم هست . این را یه سری دوستام بهم گفتن که تاثیر داره و من بعد امتحان کردم . ماینوکسیدیل  را باید تا آخر عمر زد... واسه بارداریم که چاره ای به قطعش نیس. خدا بخیر کنه .

اسرا چه مارکی میزدی و چند درصد؟ بعدم مال منم اوایلش یعنی تا ۳ ماه اولش ریزش زیاد بود ...

من چون خودم آزاد خریده بودم سرخود دکتر نداده بود. می‌دونم محلول بود که خاکستری بود قوطیش روگین نمیدوتم‌چیه 

اسرا چه مارکی میزدی و چند درصد؟ بعدم مال منم اوایلش یعنی تا ۳ ماه اولش ریزش زیاد بود ...

عزیزم عوارض نداشت ؟تپش قلب . کاهش میل جنسی .افت فشار خون ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛