2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

| مشاهده متن کامل بحث + 5045 بازدید | 25 پست
من گوشه های سرم خالی بود که وقتی زدم پر شد. الان راضیم البته مارک روگین که فوم بود خوب بود ولی ...

عزیزم ماینو رو قطقطع کردی چیشد موهات ریخت من شقیقن عین مردا شده دکتر داده نمدونم بزنم نزنم توروخدا کمکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسرا چه مارکی میزدی و چند درصد؟ بعدم مال منم اوایلش یعنی تا ۳ ماه اولش ریزش زیاد بود ...

هنوز استفاده میکنی تاثیری داشته عزیزم؟؟؟

دکتر برام ۵ درصدشو نوشته نمیدونم چکار کنم

هنوز استفاده میکنی تاثیری داشته عزیزم؟؟؟ دکتر برام ۵ درصدشو نوشته نمیدونم چکار کنم

من بعد بارداری قطع کردم اگه قصد داری باردار شی نزن اکه نه بزن ولی تا همیشه باید بزنی اولاشم ریزش بدتره خیلی ولی باد خوب میشه 

من بعد بارداری قطع کردم اگه قصد داری باردار شی نزن اکه نه بزن ولی تا همیشه باید بزنی اولاشم ریز ...

خانوم میشه جوابم رو بدی اوایل بارداری هم ماینو میزدی که هنوز نمیدونستی بارداری بعد که فهمیدی قطعش کردی 

خانوم میشه جوابم رو بدی اوایل بارداری هم ماینو میزدی که هنوز نمیدونستی بارداری بعد که فهمیدی قطعش کر ...

بعد که فهمیدم قطع کردم خوردنیش بده اون که واسه مو‌میزنن خیلی وارد خون نمیشه ولی بهتره نزد

اها هفته های اول میزدی بعد که فهمیدی بارداری قطعش کردی الان بچت خدارو شکر سالمه

اره وسواس و استرس صد برابر بدتره از یه دارو موضعی . تو حاملگی مو‌نمیذیزه. بعدشم دیگه ریزش موی عادیه . 

اره وسواس و استرس صد برابر بدتره از یه دارو موضعی . تو حاملگی مو‌نمیذیزه. بعدشم دیگه ریزش موی عادیه ...

اونقدر تو تینترنت و سایتا زدن که دوماه قبل از اقدام باید قطعش کنی ادم حساس میشه و فکر میکنه مگه داروی جیه من هم میدونم موضعیه و زیاد وارد بدن نمیشه ولی استرسش رو دارم