2777
2789
عنوان

بند ناف دور گردن بچه م😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 58 پست
دقیقا،بچه منم انقدر تکون میخورد که حد نداشت،از هفته ۱۳ تکوناشو حس میکردم،اصلا انگار دنبالش کرده بودن ...

منم خیییلی زود متوجه حرکاتش شدم فداش بشم

امیدوارم با شیطون کاریاش کار دست خودش و من نده

اون بخاطر بند ناف نبوده که مردن من هم اطلاعات پزشکی دقیق بهش دادم شما با اطلاعات نادرست استرسش رو با ...

اتفاقا چند کاربر همینجان  به همین خاطر بچشونو از دست دادن،دیدم که میگم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا برامون دعا کنین خانما. من خیلی سختی کشیدم تا اینجا. دعا کنین خدا بهمون رحم‌کنه و نی نی مون ...

ان شاءالله به سلامتی به دنیابیاد عزیزم

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
منم خیییلی زود متوجه حرکاتش شدم فداش بشم امیدوارم با شیطون کاریاش کار دست خودش و من نده

بچه ی من همین الانم هر چی سیم و نخ گیرش میاد میندازه دور گردن خودش،نمیدونم انقدر دنیا بده یعنی😂😂

بیچاره ماماهه

خودمم اون صحنه رودیدم خیلی ترسیدم دکتر هی میچرخوند تموم نمیشد انقدترسیده بودم تاچندساعت بعدزایمان تب ولرز داشتم بعداینکه اومدیم خونه هرروز غروب تب ولرز میگرفتم چندساعت

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
تو رو خدا برامون دعا کنین خانما. من خیلی سختی کشیدم تا اینجا. دعا کنین خدا بهمون رحم‌کنه و نی نی مون ...

تنها کاری که ازت برمیاد مراقب حرکاتش باش،بخصوص هفته های آخر،همین،نترس هیچی نمیشه

اتفاقا چند کاربر همینجان  به همین خاطر بچشونو از دست دادن،دیدم که میگم

دکتربمن گفت یکم دیرتر بچه دنیامیومد خفه میشد من تازه 37 هفته زایمان کردم

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
خودمم اون صحنه رودیدم خیلی ترسیدم دکتر هی میچرخوند تموم نمیشد انقدترسیده بودم تاچندساعت بعدزایمان تب ...

واااای چی کشیدی چیزیه که آدم تا عمر داره یادش نمیره.خداروشکر خدا رحم کرد بهت

خدا برات حفظش کنه

همینطور نی نی شمارو عزیزم😍،بچم بدنیا اومده بود نافش برجسته بود زیاد،دکترش گفت احتمالا خیلی تو شکم تکون خورده،گفتم آرهه خیلییی

خودمم اون صحنه رودیدم خیلی ترسیدم دکتر هی میچرخوند تموم نمیشد انقدترسیده بودم تاچندساعت بعدزایمان تب ...

میدونی من کلا واسه کسانی که یه جورایی زیردست هستن خیلی دلم میسوزه.حالا مامایی ک باز خوبه.بالاخره کسی که مافوقه باید یکم فکر غرور طرف رو هم بکنه.حتما کلی خجالت کشیده ماما.