2777
2789
عنوان

بند ناف دور گردن بچه م😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 58 پست
موقع خواب میخوای پهلو به پهلو بشی بشین پهلو ب پهلو شو نچرخ.ولی نگرانم نباش عزیزم.خیلی هم حرکت نداره ...

اتفاقا نی نی من خیلی شیطونه😣همین باعث شده که اینجوری شه از بس تکون میخوره و میچرخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم موقعی که دنیا اومددوسه دور بندناف پیچیده بود دورگردنش یهویکی از ماماها جیغ کشید وقتی دیددکترم دادزد سرش ساکت بچه روگرفته بودچرخوند تابندناف بازشد ایشالا واسه بچه شمام مشکلی پیش نیادوبه سلامتی زایمان کنی

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...

بچه تا وقتی داخل رحمه از طریق بند ناف اکسیژن میگیره پس خطری نداره . فقط موقع زایمان باید پزشک مواظب باشه. پس خودت رو ناراحت نکن استرس شما روی بچه تاثیر مستقیم داره

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
منم کابوسم از اولین بارداری همین بود😣 لعنتی چاره هم نداره ن با استراحت خوب میشه ن با تحرک ن با دار ...

یه چیزی نذرکن عزیزم 

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
😢😢😢😢خیلی میترسم

توکلت به خدا باشه،دست تو نیست و کاری هم ازت بر نمیاد،من هنوزم کابوس میبینم با اینکه بچم دو سالشه،هر جا میشنوم کسی اینجوریه حالم بد میشه،نمیخام بترسی ولی هر چند بار تو روز که فرصت داری حرکاتشو دقت کن و مراقب باش،از هفته ی دیگه که بشی ۳۴ بچت ریه اش میرسه و کامله،پس نگران زایمان زودرس نباش،چون یه کاربری همینجا ۳۳ هفته پسر نازنیشو مرده بدنیا اورد بخاطر بند ناف و دیر رفتن به دکتر،دیگه هفته های آخر که خطرناک تره،باید خیلی هوشیار باشی،شده روزی دو بار بری nstولی مراقب باش

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
بچه تا وقتی داخل رحمه از طریق بند ناف اکسیژن میگیره پس خطری نداره . فقط موقع زایمان باید پزشک مواظب ...

نه عزیزم بودن کسایی که تو شکم مردن،گمراهش نکن،بزار هوشیار باشه به حرکات بچه

هرروز ایه الکرسی بخون فوت کن به شکمت خودتم اروم میشی اضطراب نمیگیری منم واست خوندم

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
نه عزیزم بودن کسایی که تو شکم مردن،گمراهش نکن،بزار هوشیار باشه به حرکات بچه

اون بخاطر بند ناف نبوده که مردن من هم اطلاعات پزشکی دقیق بهش دادم شما با اطلاعات نادرست استرسش رو بالا می بری خطر اصلی بند ناف زمان زایمانه که اون هم دست دکتره نه مادر

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
اتفاقا نی نی من خیلی شیطونه😣همین باعث شده که اینجوری شه از بس تکون میخوره و میچرخه

دقیقا،بچه منم انقدر تکون میخورد که حد نداشت،از هفته ۱۳ تکوناشو حس میکردم،اصلا انگار دنبالش کرده بودن😂😂