2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین😔

415 بازدید | 65 پست

مادرشوهرم فک میکنه رییس خانوادس تاالان هرچی گفته و دستور داده شوهرم وپدرشوهرم انجام دادن فقط برادر شوهرم به حرفاش گوش نمیده یک سالو نیمه عقد کردیم هرچی مادرشوهرم میگفت شوهرم مجبورم میکرد که انجامش بدم که یه موقع مادرش ناراحت نشه ,مادرشوهرم یه ادم خودخواهه خودش اصلا باخانواده ما رفت و امد نمیکنه هیچ رسمی رو انجام نمیده منو اصلا ادم حساب نمیکنه پیش فامیلاش همیشه پشت سرمن حرف میزنه منم به شوهرم گفتم دیگه به حرفای مادر ت گوش نمیدم چن روز پیش مادرشوهرم  بهم گفت مهمونی خونه ی یکی ازدوستامون هست توروهم دعوت کردن حتما بیا ولی من قبول نکردم و گفتم نمیام اونم درو کوبید و بدون خداحافظی رفت شوهرمم منو اورد خونه وازاون موقع تاالان باهم قهره به نظرتون تقصیره منه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلاوابداتقصیرتونیست مادرشوهرمنم اینطوریه😒😒😒ولی بهتربودیجوری باسیاست جوابشومیدادی البته من خودم تواین موردصفرم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بله تقصیر شماست که دعوت اون شخص رو رد کردین

شما با مادرشوهرت مشکل داری با اون شخص دعوت کننده که کدورتی نداشتی.

اینجوری همه فکرمیکنن مادرشوهرت آدم خوبیه و تو آدم بدی هستی که نرفتی اونجا

نه اصلاوابداتقصیرتونیست مادرشوهرمنم اینطوریه😒😒😒ولی بهتربودیجوری باسیاست جوابشومیدادی البته من خود ...

شوهرم اصلا نمیزاره من چیزی بگم میگه باید به مادرم احترام بزاری

بله تقصیر شماست که دعوت اون شخص رو رد کردین شما با مادرشوهرت مشکل داری با اون شخص دعوت کننده که کدو ...

دققققیییییقاهمینه مادرشوهرمن هیچ جامنونمیبره حتی اگه دعوتم کنن بعدش میگه خودش نمیادچن وقت پیش زندایی شوهرم زنگ زددعوتت کرده بودم چرانیومدی چراافاده میکنی منم گفتم روحمم خبرنداره به من نگفتن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من اصلا اون شخص رو نمیشناختم 

خب دیگه بدتر.

شاید اون شخص میخواست با شما آشنا بشه که دعوتت کرده بود 

حالا همین باعث میشه که مادرشوهرت پیش شوهرت عزیزتر بشه و بگه که زنت باعث اختلاف هستش.

بله تقصیر شماست که دعوت اون شخص رو رد کردین شما با مادرشوهرت مشکل داری با اون شخص دعوت کننده که کدو ...

مادرشوهرم هیچ جا باما نمیاد حتی اگه دعوتشم بکنیم نمیاد چرا من برم؟

خب دیگه بدتر. شاید اون شخص میخواست با شما آشنا بشه که دعوتت کرده بود  حالا همین باعث میشه که ...

دره واقعهمینطوره به عینه دیدم

دققققیییییقاهمینه مادرشوهرمن هیچ جامنونمیبره حتی اگه دعوتم کنن بعدش میگه خودش نمیادچن وقت پیش زندایی ...

اره آدم باید یکم سیاست داشته باشه 

مثلا یکی از عروسهای فامیل ما انقد زرنگه با اینکه با مادرشوهرش قهره ولی توی تمام مجالسی که دعوت میشه شرکت میکنه و همه میگن چه عروس خوبیه پس معلومه تقصیر مادرشوهرشه ولی برعکس اون یکی عروسش که سیاست نداره نمیاد همه میگن چقد عُنق و افاده ای هستش و همش شوهرشو پُر میکنن و باعث اختلافشون شده