2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من دارم یه دستمال ببند به سرت برو یه جاساکت تا ریک آروم بخواب .من طاقت ندارم همیشه یه ژلوفن رو می‌شک ...

ژلوفن رو پیشونی اثر داره؟

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
سلام وای نگو خواهر جان که من مزمن ۲۰ ساله دارم یه سری زالو درمانی کردم بهتر شدم  ولی در کل فهم ...

اینایی که گفتی دکترم گفت مراعات کن. 

هرروز پیاده روی میرم.

تواون یک ساعتی که بیرونم حالم خیییللیییی خوبه.

باسرعت راه میرم.

میام خونه دوباره شروع میشه.

باورت میشه ۲ساله ترشی نمیخورم.نسکافه نمیخورم. 

پنیرنمیخورم.

عطرنمیزنم.ـتوافتاب نمیرم.

مجلس عزاوعروسی نمیرم.

ازصدای اهنگ بدم میاد.

ژلوفن رو پیشونی اثر داره؟

آره مایع داخلش رو ماساژ بده من از بس قرص خوردممعدم داغونه موادش رو میمالم رو پیشونی و بالای پلکم ماساژ میدم دردش کم میشه تا کم کم از پوست جذب بشه طول می‌کشه.ولی موثره.البته یکم احساس سوزش می‌کنه پوست بالای پلکت. تا چند ثانیه بعدش خوب میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

من خواهرم الان بخاطر میگرن شدید 15 ساله بستری صبح دکترش بهش پیشنهاد بوتاکس داد که دوماهی یبار باید آمپول تو سر بزنه دیگه دارو مصرف نکنه تمام معده اش بخاطر دارو خراب شده و ملتهب شده براش دعا کنید بدنش جواب بده

من خواهرم الان بخاطر میگرن شدید 15 ساله بستری صبح دکترش بهش پیشنهاد بوتاکس داد که دوماهی یبار باید آ ...

سلام منم یه دکتر گفت بوتاکس خوبه اما دکتر اصلی گفت بوتاکس برا شما جواب نمیده وبرا هر کسی فرق داره به منم گفت بوتاکس نمی کنم برات 

یه اسپری جدید اومده داروخونه رامین  تهران داره  اونم خیلی خوبه وجواب داده برا میگرن هست

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام منم یه دکتر گفت بوتاکس خوبه اما دکتر اصلی گفت بوتاکس برا شما جواب نمیده وبرا هر کسی فرق داره به ...

چجوری ؟درد رو ساکت میکنه؟نیازی به قرص نیست دیگه؟

یاسمین به شمام پیشنهاد میکنم از روغن مار اصلی استفاده کنین فوقالعادس و جواب میگیرین.

ایدی ایشون javad10ghasemi@

شمارشون۰۹۳۶۵۱۹۵۲۹۸

خودشون مار پرورش میدن واسه روغن گیری

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز