2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها شوهرمم داره هفته ای یه بارسردرد داره دکترش قرص آرگوتامین داده بهش اون یکی یادم نیستش .

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

منم دارم تا میتونی گرمی بخور بخصوص چای دارچین و زنجبیل

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

منم‌عادت میگرن دارم وقتی میگیرمیگیرتم میگم که مردم قرص مسکن میخورم

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

من تازه متوجه شدم که میگرن دارم یعنی تازه شروع شده این ماه رفتم دکتر دارو مصرف میکنم تحت درمانم ماه بعد هم میرم ببینم چی میگه😕. فعلا این ماه فقط دو بار اومده سراغم ولی خیلی بده از کارو زندگی میدازه ادمو تازه من جلو چشام نزدیک به 20 مین اینا مگس پران هم میاد😣😣😣

من دارم یه دستمال ببند به سرت برو یه جاساکت تا ریک آروم بخواب .من طاقت ندارم همیشه یه ژلوفن رو می‌شکنم مایع داخلش رو بالای پلک و روی شقیقه هام ماساژ میدم تا دردش کم بشه و می‌خوابم و فکر اصلا نکن تا خوب بشه.زود آروم نشی به حالت تهوع نیوفتی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

سلام وای نگو خواهر جان که من مزمن ۲۰ ساله دارم یه سری زالو درمانی کردم بهتر شدم 

ولی در کل فهمیدم 

انواع بوی عطر وادکلن پنیر خام منطورن بدون گردو یا کره و...پرتقال شکم خالی ماهی وانواع کنسرو واب میوه با ماندگاری ۶ماه وبیشتر وغذاهای سرد والبته نور خورشید وگرمای زیاد وسرمای زیاد وسروصدا زیاد گریه کردن وعصبی شدن ونزدیک پریود اینا مواقعی هست تشدید میشه

دارچین کمی اب کن مثل خمیر اولش شاید بسوزه ولی بزار روی پیشونی وچای وزنجبیل بخور  گل گاوزبون واسطخودوس اینا خوبه 

شیاف دیکلوفناک ودوتا استامینافن وجای تاریک وخواب وساکت

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز