2777
2789
عنوان

تمکین

469 بازدید | 32 پست

اگ شوهر تقاضای تمکین ب دادگاه بده ولی نخوام باهاش زندگی کنم چکارباید کرد واینک مهریه رو قسطی میکنن اگ بی پول باشه ک ارزش نداره. بعد تمکین گفته طلاق میدم زنمم میگیرم با حکم دادگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خونش بمون اونجا مهریتو بخواه یه مدت بد بگذرون ولی نذار بدون پرداخت مهریه و نفقه بره

بدبختی اینه ک زمان عقد تعیین محل سکونتو نگرفتم. اشتباه کردم. اخه مال ی شهر خ کوچک تو شماله نمیخام برم اونجا. خودم مشهدیم. الان مشهدیم همه امکانات هست از بس بیعاره بیکار مونده هنوز. اگ بگه بریم شهرستان نمیتونم برم چهارتا خیابون بیشتر نداره 

وقتی پول نداره که مهریه شمارو بده چجور میخاد خرج دوتا زنو بده نمیشه که اگه اثبات بشه پول نداره که مه ...

اخه با ادعای تمکین اون من نمیرم شهرش اونوقت میشم ناشزه حق نفقه ندارم اونم میره زن میگیره😔

برو خونش بمون اونجا مهریتو بخواه یه مدت بد بگذرون ولی نذار بدون پرداخت مهریه و نفقه بره

الان داداشش زنش گفته تمکین میکنم ولی مهرمو بده قسطی کردن خیلی کم. اینم میگه منم همینکارو میکنم مهر زن قبلیش هزارتا بود نمیدونم چجوری پیچوند منک 70تاست 🙁