2777
2789
عنوان

تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه بهش تعلق میگیره  نفقه بهش تعلق نمیگیره

گلم نفقه که کلا تعلق نمیگیره ولی چون تو دادگاه میگه نمیخوام طلاق بدم میخوام تمکین کنم اگه خانوم با این حال بگه میخوام طلاق بگیرم مهر تعلق نمیگیره چون منم از این راهها رفتم به خاطر اینکه مهرم باد نره برگشتم سر زندگیم تمکین کردم

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
بدبختی اینه ک زمان عقد تعیین محل سکونتو نگرفتم. اشتباه کردم. اخه مال ی شهر خ کوچک تو شماله نمیخام بر ...

ببین به نفعته که بری

سخت بگذرون یه مدت ولی نتیجش به نفعته

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
گلم نفقه که کلا تعلق نمیگیره ولی چون تو دادگاه میگه نمیخوام طلاق بدم میخوام تمکین کنم اگه خانوم با ا ...

جلسه های مهریه ربطی به طلاق نداره . تا وقتی که بری در خواست طلاق بدی.  تو جلسه بگه من فقط مهریه ام رو میخوام بحث تمکین و... مربوط به چیز دیگه ای هست

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
الان داداشش زنش گفته تمکین میکنم ولی مهرمو بده قسطی کردن خیلی کم. اینم میگه منم همینکارو میکنم مهر ز ...

شما همسر دومی؟ چرا با این آدم ازدواج کردی؟ خودت ازدواج اولته؟

نه هردومون قبلا یبار ازدواج کردیم طلاق گرفتیم هم اون هم من

پس حتما حق و حقوقتو بگیر 

حتی اگه یه مدت اذیت شی

بعدا بابت دومین جدایی روحیت آسیب میبینه حداقل فکر اینکه حقتو هرچند کم گرفتی آرومت میکنه 

جلسه های مهریه ربطی به طلاق نداره . تا وقتی که بری در خواست طلاق بدی.  تو جلسه بگه من فقط مهریه ...

گلم من پیش وکیلم رفتم گفت در صورتی که تمکین رو قبول نکنی و بگی در خواست طلاق دارم بهت مهریه تعلق نمیگیره،درصورتی میگیره که شوهرت بگه طلاقش میدم و یا شرایط دیگه باشه جز تمکین برای زندگی

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
گلم من پیش وکیلم رفتم گفت در صورتی که تمکین رو قبول نکنی و بگی در خواست طلاق دارم بهت مهریه تعلق نمی ...

اینا رو میدونم. ولی بهتر از اینه که مهریه سالی یه سکه بهت بدن اونم بره زن بگیره و تو رو بلاتکلیف بذاره

✌نیام رو میسازم تک نفره😍