۹ ابان موقع پری شدنمه ولی از دوهفته قبل موعد داخل هردو سینه هام دردمیکنه طوری ک نمیتونم دست بزنم تاحالا اینطوری نشدم...این ماه کلومیفن خوردم...ایا ربط داره؟
خب پس فعلا اقدام کن متفورمین هم اثر میزاره توفکر نباش
اره زیاد تو فکرش نیستم اما امروز خیلیییی حالم بده از صبح تا حالا بیحالم هیچیم نمیتونم بخورم میخوام متفورمین بخورم معده خالی حالم بد میشه بدنم کرخته همش میخوام بخوابم هر چند برای اولین بار تا ۱رختخوابم پهن بود و توش بودم خواب و بیدار فک کنم میخوام سرما بخورن
خدانکنه عزیزم حسابی مواظب خودت باش بدنتو قوی نگهدار
هستم اما کلا خسته شدم این چند وقت خیلی اینور اونور بودم کلا یه وعده غذاییم خونه نبودم باز فردا باید برم خونه مادر شوهر اخر هفتم ک سفر اصلااا حس هیچ کدومو نداارن😣😣😣
باشه ....البته الان از اول روز پری مخلوط چهار معز و زنجبیل و قلنجون و عسل روزی ی قاشق میخورم هم همسر ...
نیم کیلوخرمارو هسته هاشو دربیار بعد بزار روگاز با دوسه قاشق روغن زیتون تفت بده بعد نصف لیوان سیاه دونه قاطیش کن بعد هرروز ی قاشق ازش خودتو همسرت بخورید هم پریودی تنظیم میکنه هم تخمدانو فعال میکنه هم واریکوسل ازبین میبره هم اسپرمو خیلی قوی میکنه...بعد اینکه دیگ۱۰روز مونده به پریود نخور تا دوباره پریود شدی بخور
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)