2777
2789
عنوان

درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 56 پست
کلومیفن تاثیر داره به نظرتون من خریدم میخوام از ماه بد بخورم فایده داره یا ذوق مرگ میشم😞 

عزیزم من۳سال خوردم تاثیر نکرد و جواب نگرفتم ولی بعضیا هم جواب گرفتن  ضررنداره ولی زیاد هم خودتو امیدوار نکن که ضربه بخوری بعدش

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قرص چی هست از متفورمین بهتره

اره خب بهتره تحریک تخمکه مال تخمک گذاریه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
والا میگن اینجور قرص رو هسته تخمک تاثیر میزاره نباید خورد منم واسه تنبلی متفورمین میخورم

اره خب کلومفین هم اگ به کسی نسازه کیست میشه متفورمین هم خوبه انشاالله نتیجه بگیری

[QUOTE=73486داشتم.شب ساعت ۴ خوابیدم ۱۰بلندشدم الان خوابم میاد...نه زیاد [/QUOTE]

من قبل از آزمایش بارداری به شدت احساس خواب داشتم.همش کسل بودم

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
اره 

من روز قبل پری سونوی تخمدان انجام دادم ک همه چی نرمال بود جز اینکه نوشته هردو تخمدان حاوی کپسول و استروما اکوژنیک و در نواحی ساب کورتیکال فولیکولهای کوچک نمایان بطوریکه ۱۲فولیکولب اندازه ۲تا ۹ میلی در انها مشاهده میشه تشخیص سونوگرافیک pcod

سایز تخمدان هام راست۳۷× ۳۰وچپ۳۲×۳۲میلیمتر

یه سقطم پارسال داشتم اما دکترم گفت موردی نیست و ب اقدامت ادامه بده اما من ب شک افتادم 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
من روز قبل پری سونوی تخمدان انجام دادم ک همه چی نرمال بود جز اینکه نوشته هردو تخمدان حاوی کپسول و اس ...

تنبلی تخمدان داری باید زیر نظر دکتر باردارشی ولی ۴ماهی اقدام کن اگ نتیجه ندیدی زیرنظردکتر باش...