2777
2789
عنوان

درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 56 پست
تنبلیم در چ حدیه

چیز خاصی نیس ولی احتمالش کمه بدون داروباردارشی حتما باید زیر نظر دکتر باشی و دارو بهت بده

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز خاصی نیس ولی احتمالش کمه بدون داروباردارشی حتما باید زیر نظر دکتر باشی و دارو بهت بده

والا ب دکترم زنگ زدم گفتم اینطوریه گفت فعلا اقدام داشته باش تا ببینیم چی میشه اما من متفورمین  میخورم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
والا ب دکترم زنگ زدم گفتم اینطوریه گفت فعلا اقدام داشته باش تا ببینیم چی میشه اما من متفورمین  ...

خب پس فعلا اقدام کن متفورمین هم اثر میزاره توفکر نباش

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
والا ب دکترم زنگ زدم گفتم اینطوریه گفت فعلا اقدام داشته باش تا ببینیم چی میشه اما من متفورمین  ...

ی چیزی بگم درست میکنی بخوری خیلی اثرداره؟؟؟

خب پس فعلا اقدام کن متفورمین هم اثر میزاره توفکر نباش

اره زیاد تو فکرش نیستم اما امروز خیلیییی حالم بده از صبح تا حالا بیحالم هیچیم نمیتونم بخورم میخوام متفورمین بخورم معده خالی حالم بد میشه بدنم کرخته همش میخوام بخوابم هر چند برای اولین بار تا ۱رختخوابم پهن بود و توش بودم خواب و بیدار فک کنم میخوام سرما بخورن

اره زیاد تو فکرش نیستم اما امروز خیلیییی حالم بده از صبح تا حالا بیحالم هیچیم نمیتونم بخورم میخوام م ...

خدانکنه عزیزم حسابی مواظب خودت باش بدنتو قوی نگهدار

ی چیزی بگم درست میکنی بخوری خیلی اثرداره؟؟؟

باشه ....البته الان از اول روز پری مخلوط چهار معز و زنجبیل و قلنجون و عسل روزی ی قاشق میخورم هم همسرم میخوره اونم شنیدم اثرش خیلی خوبه

خدانکنه عزیزم حسابی مواظب خودت باش بدنتو قوی نگهدار

هستم اما کلا خسته شدم این چند وقت خیلی اینور اونور بودم کلا یه وعده غذاییم خونه نبودم باز فردا باید برم خونه مادر شوهر اخر هفتم ک سفر اصلااا حس هیچ کدومو نداارن😣😣😣

باشه ....البته الان از اول روز پری مخلوط چهار معز و زنجبیل و قلنجون و عسل روزی ی قاشق میخورم هم همسر ...

نیم کیلوخرمارو هسته هاشو دربیار بعد بزار روگاز با دوسه قاشق روغن زیتون تفت بده بعد نصف لیوان سیاه دونه قاطیش کن بعد هرروز ی قاشق ازش خودتو همسرت بخورید هم پریودی تنظیم میکنه هم تخمدانو فعال میکنه هم واریکوسل ازبین میبره هم اسپرمو خیلی قوی میکنه...بعد اینکه دیگ۱۰روز مونده به پریود نخور تا دوباره پریود شدی بخور 

هستم اما کلا خسته شدم این چند وقت خیلی اینور اونور بودم کلا یه وعده غذاییم خونه نبودم باز فردا باید ...

الهی درکت میکنم منم ۲۷نوبت دکتر زدم برم دنبال کارای کاشتم بعد هفته ااینده هم میخام اول برم مشهد زیارت بعد دلم اروم بشه با روحیه برم دنبال کارام

الهی درکت میکنم منم ۲۷نوبت دکتر زدم برم دنبال کارای کاشتم بعد هفته ااینده هم میخام اول برم مشهد زیار ...

انشالله ک خیره گلم انشالله ب زودی حاجت روا بشی