2777
2789
عنوان

جنين سقط شده

306 بازدید | 30 پست

خيلي ببخشيد من دو روزه كه به خونريزي افتادم و سقط كردم اونموقع  يه خانمي توي بيمارستان كه قبلا سقط مرده بود گفت اگر ديدي يه لخته اي داره ازت مياد كه سفيد هست نگهش دار تا ازمايش بشه روش 

حالا من به كلي گريه خيلي ببخشيد گذاشتم روي دستمال

ميهوام بدونم اين حرفش واقعا درسته كه روس ازمايش ميسه و دليل سقط معلوم ميشه 

دارم ديونه ميشم و خسته ام از دوا و دكتر چقدر سقط جنين تجربه تلخيه 

دردش يه طرف نااميدي و افسردگي يه طرف 

خيلي سخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ی بار سقطو بررسی نمیکنن دکترا معمولا .خیلی هم شایع شده منم ی سقط داشتم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

عزیزم سقط خیلی سخته من درکت میکنم دردش ی طرف اون غمی که تو دلته ی طرف ولی خدا بزرگه توکلت به خدا باشه خوشگلم

منم ماه پیش تو هفته ۱۱سقط داشتم به علت سقط پنهان؛برا شما به چه دلیل سقط شد؟

سقط اول نیاز به بررسی نداره باز با دکتر مشورت کن

[QUOTE= 73483924 ]چند هفته سقط کردی اگه دفعه اوله نگران نباش برای خیلیا از جمله خود من پیش میاد  ...

منم یازده هفته سقط داشتم .

دکتر گفت دفعه اول احتیاج به بررسی نداره . مگه اینکه خودت اصرار داشته باشی .

جنین تشکیل شده بود اصلا ؟ 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
والا من شنیدم از خیلیا ک اگه سفید باشه پسره اگه قرمز دختر دیگه این چیزی ک شما گفتینو اصلا نشنیدم تاح ...

من ازدیروزاقدام کردم الانم12روزازپریودم گذشته امروزترشح سفیدداشتم مثل سفیده تخم مرغ زیرشکمم تیرمیکشه میترسم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

[QUOTE=73484013]عزیزم سقط خیلی سخته من درکت میکنم دردش ی طرف اون غمی که تو دلته ی طرف ولی خدا بزرگه توکلت به خدا باش ...[/QUOTE]

به لكه بيني افتادم واژينال سونو دادم گفت قلب تشكيل نشده 

تعجب كردم گفتم خب الان زوده كه 

گفت ساك حاملگي هم پايين بوده 

[QUOTE=73484029]منم یازده هفته سقط داشتم . دکتر گفت دفعه اول احتیاج به بررسی نداره . مگه اینکه خودت اصرار داشته باش ...[/QUOTE]

بله فقط قلب نداشت كه البته زود بود براي قلب 

ساك حاملگيم پايين بود كاش دكتر بهم زودتر ميگفت و استراحت مطلق ميكردم

والا من شنیدم از خیلیا ک اگه سفید باشه پسره اگه قرمز دختر دیگه این چیزی ک شما گفتینو اصلا نشنیدم تاح ...

دقیقا من دوتاشم تجربه کردم داده بودم ازمایشگاه سفیده پسر بود قرمز دختر بود یه لخته پر از رگ

البته من خود بیمارستان واسم دراوردن

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕