2777
2789

عزیزم خشکی چشم مثل خشکی پوسته مدام تا چندین ماه باید قطره بریزی

شما دو ماه پوستتو ابرسانی کنی از خشکی در میاد؟ نه نمیاد

منم خشکی چشم دارم از اشک مصنوعی مارک تیرلوز استفاده میکنم هر چی دکتر بهت داده رو استفادع کن نتیجه میگیری اگرم احساس میکنی خشک تر شده ک بهتر نشده ب پزشکت بگو

راکوتان مصرف نمیکنی شما؟

هر وقت میرین دست و روتونو بشورین چند تا مشت آب هم جوری بزنید به صورتتون که چشمتون رو بشوره، روزی ۵،۶ بار در روز این کار و انجام بدید برا من که جواب داد

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خشکی چشم مثل خشکی پوسته مدام تا چندین ماه باید قطره بریزی شما دو ماه پوستتو ابرسانی کنی از خش ...

ممنونم عزیزم با حوصله جواب دادی

نه عزیزم من نه عمل کردم نه هیچ دارویی مصرف میکردم

فقط استفاده از لنز و گوشی و اینکه آب کم میخورم حس میکنم خشکی رو اضافه کرد

دکتر کلا گفت بیست روز سیانول استفاده کن بعدش لازم نداری ولی الان بعد یه ماه هنوز حس میکنم چشمم خشکه

خدایا به امید تو
هر وقت میرین دست و روتونو بشورین چند تا مشت آب هم جوری بزنید به صورتتون که چشمتون رو بشوره، روزی ۵،۶ ...

عزیزم من مژه هام پر شوره بود دکتر براشون شامپو داد به نظرت ربطی به چشمم داره؟

خدایا به امید تو

احتمال داره، برا مژه هاتم یه کم وازلین بمال انگشتت بزن به مژه هات براق و بلند و پرپشت میشه شوره اش هم از بین میره ، برا ابروهاتم همینکار و می تونی بکنی ، چشماتم با آب شست و شو بده عالیه

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
ممنونم عزیزم با حوصله جواب دادی نه عزیزم من نه عمل کردم نه هیچ دارویی مصرف میکردم فقط استفاده از ل ...

ای وای چرا لنز؟

لنز اصلا نباید استفاده شه وقتی چشم خشک شده

خب عزیزم خودت رعایت نکردی پس اگر چیز دیگه هم بهت بده بازم وضع همینه دیگ 

پس از دارو نیس

این ماهو بنظرم دوباره از همی دارو اگر موردی نداره استفاده کن ولی رعایت هم بکن 

اب خوردن خیلی تاثیر داره روزی ۷ لیوانو بخور

خشکی چشم ب جز این قطره ها درمانی نداره بهترینش همین قطره هاس هم کم خطر هم بی دردسر فقط صبر میخواد

احتمال داره، برا مژه هاتم یه کم وازلین بمال انگشتت بزن به مژه هات براق و بلند و پرپشت میشه شوره اش ه ...

قربونت عزیزم

ممنونم که جواب دادی عزیزم

خدایا به امید تو
ای وای چرا لنز؟ لنز اصلا نباید استفاده شه وقتی چشم خشک شده خب عزیزم خودت رعایت نکردی پس اگر چیز دی ...

نه منظورم اینه خشکی چشمم بخاطر اینه که قبلا ها لنز میذاشتم و گوشی استفاده میکردم بخاطر دارو ی خاصی نبوده، الان دو ماهه آرایشم نمیکنم مبادا چیزی بره تو چشمم تا برسه لنز

قطره بهتر از سیانول چیه؟حالا سه شنبه هم قراره باز برم دکتر

خدایا به امید تو
قطره آرتلاک ادونسد برا خشکیه چشمه البته برا من دکتر تجویز کرده ولی این قطره مواد نگهدارنده نداره&nbs ...

چقدر توی نت سرچ کردم این قطره دربارش خوب گفته بودند،

چشمم خیلی سوزش نداره ولی حس میکنم که سنگینه

خدایا به امید تو

بله  چون اون شامپو حالت دارویی داشته مطمئنا اگه روشو بخونید نوشته که نباید داخل چشم بره مواظبت کنین حتما مخصوصاً ک چشمتون حساس و خشکه

نه منظورم اینه خشکی چشمم بخاطر اینه که قبلا ها لنز میذاشتم و گوشی استفاده میکردم بخاطر دارو ی خاصی ن ...

اها 

من فقط همونی که گفتمو استفاده کردم نمیدونم بهتره یا نه گلم

ولی  تو ک داری سه شنبع میری دکتر خودش بهت بگه چکار کنی بهتره چشم عضو حساسیه

چقدر توی نت سرچ کردم این قطره دربارش خوب گفته بودند، چشمم خیلی سوزش نداره ولی حس میکنم که سنگینه

این سنگینی برطرف میشه به شرطی که رعایت کنین چیزهایی رو که میدونید چشمتون باهاش اذیت میشه مثلا کار کردن با گوشی و سیستم وهر چیز دیگه ک میدونین باعثشه