2777
2789
بله  چون اون شامپو حالت دارویی داشته مطمئنا اگه روشو بخونید نوشته که نباید داخل چشم بره مواظبت ...

مرسی عزیزم خیلی مراقب بودم ولی  هر وقت شامپو میرفت توی چشمم یه کم سرخ میشد

خدایا به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سنگینی برطرف میشه به شرطی که رعایت کنین چیزهایی رو که میدونید چشمتون باهاش اذیت میشه مثلا کار کر ...

ممنونم دقیقا حس میکنم بخاطر کار مداوم با گوشیه،تاحالا دو تا دکتر رفتم فوق تخصص

یکی که میگفت هیچی نیست فقط شامپو داد و قطره استریل چشم، اون یکی هم همون شامپو داد و با  سیانول

خدایا به امید تو
ممنونم دقیقا حس میکنم بخاطر کار مداوم با گوشیه،تاحالا دو تا دکتر رفتم فوق تخصص یکی که میگفت هیچی نی ...

آره گوشی خیلی موثره من خودم اگع زیاده روی کنم خیلی اذیت  تا چند روز 

ممنونم عزیزم با حوصله جواب دادی نه عزیزم من نه عمل کردم نه هیچ دارویی مصرف میکردم فقط استفاده از ل ...

سلام باید گوشی و لپ تاپ و کامپیوتر رو بزارین کنار ، عینک ضد اشعه بگیرین UV 400 و اگه UV 420 باشه چه بهتر ، با رعایت کردن این دو مورد تو یه ماه بهتر میشین منم اینجور بودم ، قبل خرید عینک UV یا همون ضد اشعه از یکی بگیرین و استفاده کنین ببینین چشاتون احساس راحتی میکنه یا نه. مهم نیس شیشه عینک معمولی عادی باشه یا دودی ، فقط ضد اشعه باشه ، دودی نباشه هم باشه چه بهتر تو خونه میتونین استفاده کنین و راحت باشین ، شیشه های دودی یا رنگی اذیت میکنه چون بیرون رو تیره یا رنگی نشون میده ، اگه راهنمایی بیشتر نیاز داشتین اطلاع بدین ، من خیلی اذیت شدم سر خشکی چشم

سلام باید گوشی و لپ تاپ و کامپیوتر رو بزارین کنار ، عینک ضد اشعه بگیرین UV 400 و اگه UV 420 باشه چه ...

سلام عزیزم

من خشکی چشم شدید دارم

هیچگونه عملی هم نداشتم تا حالا که بگم از اونه

هر چی قطرههای گوناگون هم دکترا بم میدن فایده نداره متاسفانه

صبحها از شدت خشکی نمیتونم پلک بزنم تو روز احساس خشکی و سنگینی چشم دارم لطفاً اگه راه حل یا دکتری سراغ دارید که مشکلمو برطرف کنه بم بگید

دیگه خسته شدم از وضع😔نمیتونم حتی تلویزیون هم نگاه کنم ....