2777
2789
عنوان

اضطراب.....

175 بازدید | 28 پست

من وشوهرم خیلی باهم دعواداریم به قول قدیمیا هرجفتمون آتیشیم دعوا که میشه هیچکدوم کوتاه نمیاییم ولی الان اوضاع فرق میکنه ما یه بچه داریم وقتی دادو بیداد میکنیم اضطرابو از قیافه بچم میفهمم و بعد شروع میکنه یه جور بدی گریه کردن همش با خودم میگم اونو ولش کن یعنی شوهرمو اون که نمیفهمه تو کوتاه بیا بخاطر بچت‌ که نترسه که اذیت نشه ولی فرداش شوهرم از قبلم پروتر میشه و جوری رفتار میکنه ک نمیتونم کوتاه بیام چیکارکنم خیلی ناراحته حالتای بچم تو دعوامونم

طفلی بچت ..بزرگ شه هم عصبی میشه هم ترسو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

باهاش صحبت كن بگو

اگه كوتاه ميام بخاطر بچه هست تو بفهم پدر شدي دست برداراز اشتباهاتت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دعوا سر چیه؟

پسر دوست منم دقیقا همین حالتو داشت 

بیچاره باباش که میومد اضطراب میگرفت 

تا دو دیقه قبل شاد و شنگول داشت بازی میکردا پدره که کلید مینداخت این اول فرار میکرد بعدم همش استرس داشت 

جیگرم واسش کباب میشد

ايشالا ك بچه تون پسر نباشه

پسر بچه ها خيلي اسيب ميبينن نتيجه ش در نوجواني نمايان ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

منم مشکلم همینه.رفتم مشاور و از تاثیری که بچه تو این مواقع میگیره بهم گفت.بهت دوستانه میگم تو این مواقع پاشو برو حموم یه دوش بگیر که هم صدای شوهرتو نشنوی هم ضایع بشه هم آروم شی و خانومیتو‌ نشون بدی هم تمیز شی و بچتم نترسه.بخدا بچه با دعوت شما اومده.کمی به فکر باشید

باهاش صحبت كن بگو اگه كوتاه ميام بخاطر بچه هست تو بفهم پدر شدي دست برداراز اشتباهاتت

عین کاو میمونه همون لحظه میگم صداتو بیار پایین اصلا براش مهم نیس

حالا دعوا سر چیه؟ پسر دوست منم دقیقا همین حالتو داشت  بیچاره باباش که میومد اضطراب میگرفت&nbs ...

اخي

نميفهمم برا چي بچه ميارن وقتي خودشون تكليفشون مشخص نيست و بچه بازي دارن

دلم كباب شد تصورش كردم

زندگی ک همش با جنگ و دعوا نمیگذره   یکیباید بالاخره کوتاه بیاد بعدم خیلی بده جلو بچه دعوا کردن اون بچه فردا ک بزرگ بشه ی ادم عصبی میشه مشکلتونو ی جای دیگ حل کنید ن جلو بچه بعدم بنظرم مرد عین بچه میمونه لجباری کنی لجبازی نیکنه دوسبار ک کوتاه بیای و هیچی نگی و اروم باهاش صحبت بکنی اونم کم کم ارومتر میشه 

چیکارکنم‌ترخدا راه حل

دعوا نکنید دیگه ب شوهرتم بفهمون اینو حداقل جلوی بچه خودتونو کنترل کنید بعدن اون بچه بزرگ شد بشدت از پدرش میترسه از شماهم بدش خواهد اومد بخدا راس میگم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عین کاو میمونه همون لحظه میگم صداتو بیار پایین اصلا براش مهم نیس

چيزي نگو بچه رو ببر تو اتاقبگو بعدا حرف ميزنيم همين ديگه سر ب سرش نذار

حالا دعوا سر چیه؟ پسر دوست منم دقیقا همین حالتو داشت  بیچاره باباش که میومد اضطراب میگرفت&nbs ...

سر همه چی انگار ازهم بدمون میاد دنبال ایراد گرفتن از همیم

استارتر

اصلا دعوا راه ننداز

دعوا رو کش نده

از گوش کر از چشم کور بشو دور از جونت

بعدم مامان بزرگ من همیشه میگفت زبون خوش مارو از لونه میکشه بیرون

میدونه جنگ ک نیس

زندگیه

قرار نیست دادوبیدادو دعوا باشع ک

بعدم سوره مزملو سه مرتبه بخون ب شربت بزار تو یخچالت باشه هردفعه ازش بخورین

ذکر یاودو رو زیاد بگو

منم مشکلم همینه.رفتم مشاور و از تاثیری که بچه تو این مواقع میگیره بهم گفت.بهت دوستانه میگم تو این مو ...

اخه شوهرم از اوناییکه‌کوتاه‌میام بدتر میشه قشنگ سوار گردنم میشه کلا از ارزش بدتر میفتم