2777
2789
عنوان

اضطراب.....

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست
اخه شوهرم از اوناییکه‌کوتاه‌میام بدتر میشه قشنگ سوار گردنم میشه کلا از ارزش بدتر میفتم

اینجوری فکر میکنی.تو امتحان کن.کوتاه نیا.بگو چی میگی بابا حولتو بگیر برو تقققق درو بهم بکوب

استارتر اصلا دعوا راه ننداز دعوا رو کش نده از گوش کر از چشم کور بشو دور از جونت بعدم مامان بزرگ ...

بخدا انقد تمرین کردم ولی انگار یه طرفس رسما بیشعوره شانس من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيزي نگو بچه رو ببر تو اتاقبگو بعدا حرف ميزنيم همين ديگه سر ب سرش نذار

میترسم سوار گردنم شه بعد از این ضعفمو بدونه بگه سریع با داد حرفمو به کرسی مینشونم چون بخاطر بچه کوتاه میاد

بخدا انقد تمرین کردم ولی انگار یه طرفس رسما بیشعوره شانس من

گوش کن

هر مردی ی قلقی دارع

با کل کل با دعوا چیزی درست نمیشه فدات بشم

به بچت فکر کن

بخاطر اونم ک شده سعی کن زندگیتو درست کنی

هر ادمی ی راه نفودی داره

شوهرت از سنگ ک نیست

اگه بخواهی میتونی

دعوا نکنید دیگه ب شوهرتم بفهمون اینو حداقل جلوی بچه خودتونو کنترل کنید بعدن اون بچه بزرگ شد بشدت از ...

همه اینایی ک گفتی و میدونی بخدا خودم ناراحتم چه کنم

عزیزم اینکه کوتاه میای بهترین وعاقلانه ترین کاره ولی اینکار شنا شاید بعد از شش ماه جواب بده شایدم تا اخر عمر جواب نده . 

معنای کوتاه اوندن این نیس که کوتاه بیام که اونم کوتاه بیاد چون ما نمیتونیم کسی را تغییر بدیم .

معنای کوتاه اومدن اینه که اونو با همین شرایط و اخلاق و رفتار بپذیریم وگلایه وبحث نکنیم وسعی کنیم هر چیز غیر منطقی که نیگه جواب ندیم اونقت خودمون و بچه و خانه ارامش داره بعد انشالله این ارامش به اونم منتقل میشه و جواب میگیری ولی طول میکشه صبور باش .

من خودم تا حدی تونستم با اینکار باعث فقط اروم شدن همسرم بشم واگرنه کوتاه نمیاد 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
نه از سنگ نیس ولی رسما سواستفاده میکنه

از چی سواستفاده میکنه

وقتی جوابشو ندی

سکوت کنی

ببین من خودم بدتر تا شمام

اصلا تو کتم‌نمیره حرف زور

اما وقتی میبینم با مظلوم نمایی و سکوتم شوهرم بیصتر حرفم روش اثر داره سعی میکنم سکوت کنم بی تفاوت رفتار کنم

اصلا انگار نه انگار ک تو خونه هست

خیلی برام سخته ها اما برای ارامش بچم بهتره و این برای ی مادر یعنی بهترین جیز

عزیزم اینکه کوتاه میای بهترین وعاقلانه ترین کاره ولی اینکار شنا شاید بعد از شش ماه جواب بده شایدم تا ...

دوباره تمرین میکنم ولی رفتاراش خیلی بچه گانس

از چی سواستفاده میکنه وقتی جوابشو ندی سکوت کنی ببین من خودم بدتر تا شمام اصلا تو کتم‌نمیره حرف ز ...

مثلا همین امروز بازم این مساله پیش اومده و تا خود الان به خاطر بچم عذاب وجدان دارم ولی آقا خسابی نشست فیلم صحنه دار نگاه کرد و بیخیال خوابید متوجه کار زشتش نیس یا یراش مهم نیس