2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاءالله زودتر نینی دار بشی من دو سال پیش رفتم یکم درد داره اما مثل درد پریودیه. کاملا قابل تحمله اصلا اسنرس نداشته باش چون بهت بی حسی هم تزریق میکنن شیاف هم میدن حتما برای نینی دار شدن به طب اسلامی مراجعه کن جواب میگیری منم این کار رو کردم مشکلم حل شو به حول قوه پروردگار

خدای مهربونم تمام فرزندانم را صالح قرار بده...فرزندانم نذر راه توست یا صاحب الزمان❤️

من تو تیر انجام دادم 

صبح تو خونه ژلوفن خوردم اونجا هم مسکن دادن خوردم دردش خیلییییی ملایم بود 

من میترسیدم ولی خیلی خوب بود 

با وجود مشکل ماه بعدش باردار شدم 

هزیکه اش یادم نمیاد

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
ان شاءالله زودتر نینی دار بشی من دو سال پیش رفتم یکم درد داره اما مثل درد پریودیه. کاملا قابل تحمله ...

مشکل ناباروری داشتی...بعدش طب اسلامی چیه

لطفا برای مادرشدنم ی صلوات بفرستین
من تو تیر انجام دادم  صبح تو خونه ژلوفن خوردم اونجا هم مسکن دادن خوردم دردش خیلییییی ملایم بود ...

چ. مشکلی داشتی 

منم عکس رنگی. گرفتم 

ی هفته پیش 

مشکلی نداشت خداروشکر 

من 170هزار تومان دادم برای عکس رنگی

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
مشکل ناباروری داشتی...بعدش طب اسلامی چیه

من تنبلی و کیست داشتم. طب اسلامی مثل طب سنتیه اما با توجه به روایات هستش

خدای مهربونم تمام فرزندانم را صالح قرار بده...فرزندانم نذر راه توست یا صاحب الزمان❤️
نه من ٤٢ روز قبل عكس رنگى دادم هنوز پريود نشدم 😐 بى بى چك و آزمايش منفيه نميدونم چرا نميشم

انشالله باردار باشی 

از اونا ک. دیرتر معلوم میشه 

ان شاءالله زودتر نینی دار بشی من دو سال پیش رفتم یکم درد داره اما مثل درد پریودیه. کاملا قابل تحمله ...

خداروشکر... ببخشید عزیزم شما مشکلی هم داشتین که باطب اسلامی حل شدمثلا پلی کیستیک بودن یاتنبلی و...، چیابهتون دادن مصرف کنین؟ 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
انشالله باردار باشی  از اونا ک. دیرتر معلوم میشه

من دوبار باردار شدم ٢٨ پرويود معلوم ميشد هر دو بار به دو دليل مختلف سقط كردم😒راستش نااميدم 

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...

من یسالو نیم اقدام کرد کیست ونتبلی تخمدان هم ندارم آز اسپرم همنرماله اما باردار نمیشم دکتر الان دوسریه بهم لتروزول دادا اما خبری نیست

لطفا برای مادرشدنم ی صلوات بفرستین
خداروشکر... ببخشید عزیزم شما مشکلی هم داشتین که باطب اسلامی حل شدمثلا پلی کیستیک بودن یاتنبلی و...، ...

بله عزیزم دقیقا این ها مشکل من بود حتی دوستم یه کیست پنج سانتی داشت که با طب حل شد اما باید واقعا رعایت کنی و سهل انگاری نکنی چون کاملا رویه تغذیه رو تغییر میدن. من پیاز درمانی انجام دادم رازیانه و سیاهدانه و عسل خوردم سردیجات و برنج و اینا نخوردم خیلی تغذیه رو تغییر دادم سه ماهه بعد رفتم سونو کاااملا برطرف شده بود ماه بعدشم اقدام کردم باردار شدم به خواست و مرحمت خدا

من دوبار باردار شدم ٢٨ پرويود معلوم ميشد هر دو بار به دو دليل مختلف سقط كردم😒راستش نااميدم&nbs ...

انشالله ایندفعه ب سلامتی باردار باشی