iesana مدیر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 149 عنوان عکس رنگی رحم | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست کسی انجام داده تازگیا هزینش چقدره...درد داره لطفا برای مادرشدنم ی صلوات بفرستین 1397/08/11 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
68raha عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 1540 انشالله ایندفعه ب سلامتی باردار باشی آمين ممنون🌹 عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
بوهمیا عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 3437 بله عزیزم دقیقا این ها مشکل من بود حتی دوستم یه کیست پنج سانتی داشت که با طب حل شد اما باید واقعا رع ... خوشحال شدم خانمی خداروشکر منم امتحان میکنم بااین تفاوت که من فعلاً کیست وتنبلی ندارم شوهرم تازه ازعمل واریکوسل اومده واسه اون میخوام ببرمش.. خودمم پریودام نامنظم هس احساس میکنم تنبلی تخمدان دارم درحالی که دوماه پیش سونورفتم دکترم چیزی نگف خودمم موندم😕 💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....
نانازجوني عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 8592 چ. مشکلی داشتی منم عکس رنگی. گرفتم ی هفته پیش مشکلی نداشت خداروشکر من 17 ... یکی از لوله هام بسته بود یکی پیچ خورده خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
گلبهتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 3330 یکی از لوله هام بسته بود یکی پیچ خورده خدا رو شکر ک خدا همچنین لطفی بهت کرده انشالله ب سلامتی ب دنیا بیاد و خدا برات حفظ کنه توکل بر خدایت کن؛؛ کفایت میکند حتما
نانازجوني عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 8592 خدا رو شکر ک خدا همچنین لطفی بهت کرده انشالله ب سلامتی ب دنیا بیاد و خدا برات حفظ کنه واقعا بهم لطف کرد خدا معجزه اشو بهم وقتی نشون داد که غرق ناامیدی بودم دکترم هم باورش نمیشد ایشالا خدا بزودی یه فرشته ناز بهت بده عزیزم خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.