2777
2789
عنوان

رفلكس

106 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من دخترم ٣ماهو نيمشه اول كوليك داشت و جديدا رفلكس گرفته دكتر گفت لبنيات نخورم اصلا يه كپسولم داد ك بايد باز كنم ٤٠تا دونه توشه جدا كنم بش بدم صب و عصر شكم خالي بخوره با آب اولش خيلي عالييييي جواب داد اما الان ١هفتس دوباره خيليييي اوق ميزنه دكتر گفت مغزيجاتم نخورم اما بازم فرق نكرده خيلي ناراحتشم چيكار كنم پيشنهادتون چيه من ميگم شايد داروهه بدترش نكرده؟😢بچم ريز مونده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترمنم پنج ماهشه همه این مشکلاتوداشته لبنیات مرکبات مثه پرتقال نارنگی لیمو ابلیمو همه مرکبات ممنوع شیرخشک ببلاک ای آر بگیر بهش بده هم بالانمیاره هم وزن میگیره خیلی خوبه

دارو نده ببلاک ای آر بده شیر خشک  چون سنگینه بالا نمیاره تومعذش میمونه مخصوص بچهای رفلاکسیه دخترمنم شیرخودموبالامیاورد ولی شیرخشک واصلا یه شربت هم داده بود که صبح وشب ناشتابهش بدم اونم خیلی خوب بود

دختر ۱ ماهشه رفلکس داره امروز برای بار اول کپسول امپرازول بهش دادم بهم گفت باز کن ۱۵ تا دونه با آب مخلوط کن بده ولی این دونه ها با آب مخلوط نمیشه استارترشماچجوری مخلوط میکنی این اصلاحل نمیشه

بعد مركبات قطع كردي خوب شد؟

من ازاول که فهمیدم دخترم رفلاکس داره دکترش این چیزارو گفت منم لب به هیچکدوم نزدم بعد براش شیر خشک نوشت امپرازولم دادولی گفت نده تا وقتی که وزن نگرفت اگه وزن نگرفت بهش بده 

2790
2778
2791
2779
2792