2777
2789
پول و کار خوب و قیافه و ماشین و خونه و همه چی داره تنها و تنها مشکلم سنشه

اخلاقیات چی باهات در تفاهم همه اش مادیات نیست تو زندگی که

انسانیت،بالاترین هنر وزیباترین صفت و عالی ترین عبادت هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقیات چی باهات در تفاهم همه اش مادیات نیست تو زندگی که

هنوز خواستگاری کردن و منتظر جواب هستن چون آشنا هستن پدرم اخلاقشونو خیلی میپسنده هم اعتقادات و هم فرهنگشون به ما میخوره

نظرت خانوادتم خیلی مهمه به حرف اونا گوش کن ببین چی میگن اونا مسلما صلاح تورو میخان،تا بدا پشیمون نشی

خانوادم راضی هستن مامانم میگه اصلا بهش نمیخوره 32سالش باشه میگه قبل از اینکه خواستگاری کنن گفتم چه خوبه اگه خواستگاری کنن ازت

اگه لذتی که ما بردیم تجربه میکردی از مجردی الان این حرف نمی زدی عشق حالمون کردیم بعدم شوهر کردیم با ...

کلا دنبال عشق و حالیااا😁😁

نه بابا

منم ۲۰ازدواج کردم ولی اینی ک شما میگی نیست

از مجردی و متاهلیهم  اندازه ی خودش بهره م رو بردم خداروشکر....

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

هنوز خواستگاری کردن و منتظر جواب هستن چون آشنا هستن پدرم اخلاقشونو خیلی میپسنده هم اعتقادات و هم فره ...

خب اگه واقعا سطح فرهنگی بهم نزدیکه خب زیاد مشکلی نیست بعد میتونی در مورد همه چی با اون اقا صحبت کنی که چجوری هستی و در مورد سنت به نظر من سنت پایینه ولی خب هرکسی نظری و زندگی خودش داره نمیتونم زیادی تو تصمیت دخالت کنم چون مهم به دل نشستن خودته درمورد ازدواجت

انسانیت،بالاترین هنر وزیباترین صفت و عالی ترین عبادت هاست