2777
2789
اره بخدا من ک نتیجه گرفتم،الان حس میکنم خوشبختم چون شوهرم همه جوره پشتمه تامن نگم ماهی ی بارم نمیره ...

چند با در ماه میرین خونشون؟ شما میگی برین یا خودش میگه؟

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
خب بشین درست وحسابی باشوهرت حرف بزن قانعش کن،بگو مادیگ مستقل شدیم خودمون باید برا خودمون تصمیم بگیری ...

اصل مشکل اینجاست که باباش سالی یه بار میاد خونه و شوهرم تک پسره و باید کنار خونوادش باشه. شاید من بتونم طلاق بگیرم برم اما شوهرم نمیتونه مستقل شه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصل مشکل اینجاست که باباش سالی یه بار میاد خونه و شوهرم تک پسره و باید کنار خونوادش باشه. شاید من بت ...

نمیگم ک خونتونو جدا کنین منظورم اینه لازم نیس ب همه توضیح بدین کجا میرین چیکار میکنین

دیشب بعد چند روز شوهرم اومده بود خونه شب گفتم دلم گرفته و سالگرد آشناییمونه بریم ی چرخی تو خیابون بز ...

اخی ..چه بد..به نظرم به توقعات بیجاشون یه بار در میون جواب بدین یا مثلا بگین ترافیک بود وقت نشد ببخشید دیر شد ..به یه بهونه ای کمک کنین بهشون که شما رو به رسمت بشناسن..البته تجربه میگه کم کم.. و نامحسوس تا متوجه نشن واگر نه لج میکن سنگ میندازن جلو پاتون

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
نمیگم ک خونتونو جدا کنین منظورم اینه لازم نیس ب همه توضیح بدین کجا میرین چیکار میکنین

شوهرم بیشتر از من سعی میکنه همین کاروکنه اما یه بار سر همین دو هفته باباش با من قهر بود و وقتی هم از سفر برگشتیم مامانش کلی بهم غر زد 

عیب نداره سعی کن بهش فک نکنی،منم کلا تو اوج ناامیدی حس کردم خوشبخت شدم ان شاالله ک توام ب این نتیجه ...

ان شاء الله ممنون به خاطر دعای خوبت❤

واقعا تو اوج ناامیدی؟! من الان تو اوج ناامیدی ام ...چه طور ممکنه.. یعنی میشه

شوهرم بیشتر از من سعی میکنه همین کاروکنه اما یه بار سر همین دو هفته باباش با من قهر بود و وقتی هم از ...

خب وقتی شوهرت پشتته ی مدت غرغراشونو تحمل کن انقد میگن تو خودشون خسته شن،مهم شوهرته

اخی ..چه بد..به نظرم به توقعات بیجاشون یه بار در میون جواب بدین یا مثلا بگین ترافیک بود وقت نشد ببخش ...

ما به تمااام توقعاتشون پاسخ دادیم و سر اینکه شوهرم ب بچه خواهرش که شیطونی کرده زدن زیر همش و گفتن هیچ کار نکرده چ برسه یکی درمیون

ان شاء الله ممنون به خاطر دعای خوبت❤ واقعا تو اوج ناامیدی؟! من الان تو اوج ناامیدی ام ...چه طور ممک ...

اره عزیزم چرا نشه،من بعضی وقتا میگفتم دیگ کم اوردم نمیتونم ولی بخاطر زندگیم سعی خودمو کردم،میتونم بپرسم چن سالتونه؟؟

ان شاالله توفقط شوهرتو راضی نگهدار

فعلا ک ب خاطر خونوادش عین کیسه بوکس با غرغرام لهش کردم میخوام هم ولش کنم برم چون هر چی بیشتر میمونم بیشتر ب اون فشار میاد برم بهتر میتونه به خونوادش رسیدگی کنه

فعلا ک ب خاطر خونوادش عین کیسه بوکس با غرغرام لهش کردم میخوام هم ولش کنم برم چون هر چی بیشتر میمونم ...

ن عزیزم اشتباه نکن سعی کن زیاد پیشش از خانوادش بد نگی بگو من اونارو مثل خانواده خودم میدونم و ازاین حرفا بذار بگه تو خوبی اونا بدن،کم کم خودش سردمیشه با کارای خانوادش 

وای من دیگ خوابم گرفت ان شاالله ک خوشبخترین باشی ریمااا جان

ممنون عزیزم مرسی پای درد دلم نشستی😘ان شاء الله شما هم خوشبخت  باشین❤