2777
2789
باورت میشه خودم یه اخلاقایی دارم که نمیتونم تلافی کنم  مثلا وقتی تلافی کنم عذاب وجدان میگیرم&n ...

به این فکرکن اگه اونا هم بودن عذاب وجدان میگرفتن یا ن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
ی سری مادرشوهر من توخونمون سر ی چیز کوچیک دعوا انداخت من هیچی نگفتم وایسادم ساکت بشه دیدم ن داره سوا ...

بعد چی شد آشتی کردین کی پیش قدم شد؟

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید با زبون نرم بشه مادرشوهرت ..مادرشوهر منکه هر چی خوبی کنم بهش فکر میکنه وظیفه ی منه  مثل م ...

هر کی مارومیبینه میگه وااای خدددا بهترین عروس و مادرشوهر دنیان. اما تا دو دیقه با دختراش ب خصوص بزرگه تنهاشه حکم تیرمونو امضا میکنن

بعدش ب خاطر شوهرم کوتاه اومدم رفتم خونشون خداروشکر الان تا حدودی خودشو جمع کرده

خداروشکر.. گاهی لازمه

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
مادرشوهرمن اهل تیکه واینانیست اصلا اما یجوری رفتار میکنه ک باعث عذابت میشه

اره دقیقا عین مادرشوهر من

ادمایی که اهل تیکه انداختنو متلک گفتنن خیلی تحملشون برام سخته...

با کسایی که جوابشونو میدن جرءت نمیکنن انقدر صریح حرف بزنن

اینکه شوهر ادم توزندگی پشتت نباشه،بزرگترین درده واسه ی زن بنظرمن

اره خیلی سخته.. شوهرم الن متوجه شده..اما من میگم چه فایده وقتی چندبار سر این موضوع حرفمون شده...دیگه رابطمون مثل قلل نمیشه..البته این نظر منه بعضیا میگن نه کم کم کمرنگ تر میشه 

اره دقیقا عین مادرشوهر من ادمایی که اهل تیکه انداختنو متلک گفتنن خیلی تحملشون برام سخته... با کسای ...

آره مادرشوهر منم اهل تیکه نیست یهو رک و پوست کنده ناعادلانه له میکنه

بعد چی شد آشتی کردین کی پیش قدم شد؟

مادرشوهرم روضه داشت همرو دعوت کرده بود جز من،2ساعت مونده بود ب روضه خواهرشوهرم زنگ زد گفت مامان دستش بندگفتش من زنگ بزنم منم پاشدم رفتم بدون اینکه نشون بدم اتفاقی افتاده

مادرشوهرم روضه داشت همرو دعوت کرده بود جز من،2ساعت مونده بود ب روضه خواهرشوهرم زنگ زد گفت مامان دستش ...

خوش ب حالت کاش منم این همه ازش دور بودم گروه خونوادگی زدن باید صبحا بری تو گروه بگی صبح بخیر بعد میخام برم سفر باید تو گروه بگم به صورت مستمر هم باید حواسم باشه بهشون زنگ بزنم مسافرت هم وقتی رسیدم باید تو گروه بگم. اگه نگم پدرشوهر تازه قهر میکنه 

خوش ب حالت کاش منم این همه ازش دور بودم گروه خونوادگی زدن باید صبحا بری تو گروه بگی صبح بخیر بعد میخ ...

خب بشین درست وحسابی باشوهرت حرف بزن قانعش کن،بگو مادیگ مستقل شدیم خودمون باید برا خودمون تصمیم بگیریم

عروس خاله بیچاره من از دست خالم و دختر خالم کارش به دادگاه و صدوده هم رسیدرسوای فامیلش کردن. اما الا ...

راستی پسر خالت طرف کی بود؟