2777
2789
من فهمیدم هرچی بیشتر کوتاه بیای و احترام بذاری بیشتر سوارت میشن باید مثه خودشون برخورد کنی تا بفهمن ...

اره با بقیه کسایی که جوابشونو میدن اینطوری نیستن.من چون جواب نمیدم هر چی میخوان میگن.. نمیتونم جواب بدم انگار دهنم بسته میشه جلوشون

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس خاله بیچاره من از دست خالم و دختر خالم کارش به دادگاه و صدوده هم رسیدرسوای فامیلش کردن. اما الا ...

اره بخدا من ک نتیجه گرفتم،الان حس میکنم خوشبختم چون شوهرم همه جوره پشتمه تامن نگم ماهی ی بارم نمیره ب خانوادش سربزنه

اره با بقیه کسایی که جوابشونو میدن اینطوری نیستن.من چون جواب نمیدم هر چی میخوان میگن.. نمیتونم جواب ...

ب نظرم ی بار جواب دادن لازمه،منم نمیتونستم ولی واقعا دیگ بریده بودم

باورت میشه همه این حرفارو به خودم میگم..به خودم میگم دنیا کوتاهه همه میریم یه دنیایدیگه اونجا جواب ر ...

دیشب بعد چند روز شوهرم اومده بود خونه شب گفتم دلم گرفته و سالگرد آشناییمونه بریم ی چرخی تو خیابون بزنیم. اول خونوادشو بردیم بیرون ک اعتراض نکنن بعد هی شوهرم گفت بریم دورتر دور تر ی دو سه ساعتی بیرون موندیم مامانش زنگ زد تو راه ی پماد فلان بخرید ما تا اومدیم با نهایت سرعت خودمونو برسونیم دیر شد مامانش مارو گرفت ب غرولند ک میخواستین نیاین و فلان. حتی جرات نکردم برم سریخچال شام بخورم صبحم ساعت پنج شوهرم رفت سرکار منم خوابم نبرد از غصه شوهرم تخخخت خوابید

منم دوران عقد خیلی سختی کشیدم بعد عروسیم دخالت زیاد داشتن ولی باصبروتحمل شوهرم فهمید ک حق با من بوده ...

شوهر منم الان فهمیده ولی چه فایده چندین بار سر اونا بحثمون شده.. و رابطمون خیلی فرق کرده اون نوقع خیلی خوب بودیم باهم مادرشوهرم موفق شد به ارزوش برسه 

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
بازم تو خانومی کن. صدتا حرف اون بزنه یه کلمه تو بگی همون کافیه واسه این که صدنفر محکومت کنن. اما تو ...

درست میگی تازه انقدرم پیش مردم ظاهرسازی مظلوم نمایی میکنه باورم نمیشه این همون ادمه... ان شاء الله خدا جواب بذیهاشو به خودش برگردونه

خیلی تفاوت فرهنگی داریم ..مشکل اینجاست با شوهرم مشکل ندارم

عیب نداره سعی کن بهش فک نکنی،منم کلا تو اوج ناامیدی حس کردم خوشبخت شدم ان شاالله ک توام ب این نتیجه ...

من که حس میکنم تو انتخابم اشتباه کردم . منو خونواده شوهرم مث هوو هایی هستیم ک هیچ وقت از هم جدا نمیشیم مگه اینکه من برم

حرفمون نشد مریض بود کلی براش جوشونده و میوه و همه چیز بردم یهو برگشت گفت دلم خیلی ازتون پره شماها اص ...

شاید با زبون نرم بشه مادرشوهرت ..مادرشوهر منکه هر چی خوبی کنم بهش فکر میکنه وظیفه ی منه 

مثل مادرشوهر منه مدام گلایه میکنه و دیگرانو به رخ ما میکشه..مدام پشت سرم حرف میزنه ولی من به کسی چیزی نمیگم

من که حس میکنم تو انتخابم اشتباه کردم . منو خونواده شوهرم مث هوو هایی هستیم ک هیچ وقت از هم جدا نمیش ...

همه ی مشکلاتی تو زندگیشون دارن زیاد جدیشون نگیر بابا،برامن ک حرفای مادرشوهرم انقد عادی شده گاهی وقتا تودلم ب حرفاش میخندم 

واه نوبرن والا سعی کن با کارات بسوزونیشون کم محلی کن هزاربارم تکرار کردن خودتو به نشنیدن بزن و اصلا ...

باورت میشه خودم یه اخلاقایی دارم که نمیتونم تلافی کنم 

مثلا وقتی تلافی کنم عذاب وجدان میگیرم