عزیزم احترام گذاشتن حدی داره هرکسی احترامش دست خودشه نباید سکوت کنی دربرابر ظلمشون حرفتو بزن نذار تو ...
اخه بخوام جوابشونو بدم باید مثل خودشون بشم حتی پدرشوهرمم گاهی وقتی مادرشوهرم تیکه میندازه و من خودمو به نشنیدن میزنم..حرف مادرشوهرمو تکرار میکنه و دوتایی زل میزنن تو چشمام
هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم 😊
اخه بخوام جوابشونو بدم باید مثل خودشون بشم حتی پدرشوهرمم گاهی وقتی مادرشوهرم تیکه میندازه و من خودمو ...
واه نوبرن والا سعی کن با کارات بسوزونیشون کم محلی کن هزاربارم تکرار کردن خودتو به نشنیدن بزن و اصلا نگاشون نکن حتی صداتم کردن بگو چی گفتین متوجه نشدم بذار بدونن برات مهم نیست چی میگن
خونتو ترک نکن اگه شوهرت خوبه ..چی بگم من خودم خیلی تلاش میکنم به خاطر نفر سوم زندگیمو تلخ نکنم یعنی ...
من عقدم چون راهمون خیلی دوره اول اصرار کردن بمونم پیششون اما حالا که قراره اینجوری بشم میرم و مهم نیست شوهرم دلتنگ بشه یا هر چیز من کارمو تو شهر خودم ب امید کنار شوهرم بودن ول کردم الانم درصورتی برمیگردم ک یا کارم جور بشه یا خونه رو بسازه و عروسی بگیره
همیشه تو زندگی شعارم این بود که هیچ کس حق نداره حال منو بد کنه. الانم واسه همینه ن حرص میخورم ن دعوا ...
اره ولی من نتونستم به این شعارها عمل کنم دفه ی قبل تا صبح تو خونشون بیدار بودم ..کلی هم وقتی همه خواب بودن گریه کردمبا تلافی کردنم حالم خوب نمیشه..الانم احساس میکنم به اهدافشون رسیدن دیگه خوشحال نیستم
هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم 😊
سعی کن به خاطر بقیه زندگی رو ب کام خودت و شوهرت تلخ نکنی مگه چند سال عمر میکنیم که بخشی رو هم صرف زب ...
باورت میشه همه این حرفارو به خودم میگم..به خودم میگم دنیا کوتاهه همه میریم یه دنیایدیگه اونجا جواب رفتارهامونو میبینیم..میگم تو خوب باش بذار اونا بدی کنن.. اما نمیشه بی خیال شم
بعدش ب خاطر شوهرم کوتاه اومدم رفتم خونشون خداروشکر الان تا حدودی خودشو جمع کرده
عروس خاله بیچاره من از دست خالم و دختر خالم کارش به دادگاه و صدوده هم رسیدرسوای فامیلش کردن. اما الان ک باز آشتی کردن زندگیشونو نگاه کنی میبینی تو 15سال چقدر چرخ برگشت و الان خالم به عروسش نیاز داره. عروس خالم هم میگه اگه الان برگردم به قبل فقط صبرمو بیشتر میکنم که حرف کسیو جواب ندم