2777
2789
خیلی تلاش میکنم که بی خیال باشم.. دفه قبل رفتم خونشون تا صبح بیدار بودم باز زخم زبوناشون...تا صبح دس ...

همیشه تو زندگی شعارم این بود که هیچ کس حق نداره حال منو بد کنه. الانم واسه همینه ن حرص میخورم ن دعوا میکنم نه گریه. فقط میدونم از حال بدم خوابم نمیبره . اینم وقتی با سکوت و احترام رفتم و نیومدم حالم خوب میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر مادرشوهرا فکرمیکنن بجای عروس برده گرفتن انگار خودشون یه زمانی عروس نشدن 

مادرشوهر منم همینطوریه.. پدرشوهر مادر شوهر نداشته که بدونه الان داره چه زخمی به دلم میزنه

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
مادرشوهر منم همینطوریه.. پدرشوهر مادر شوهر نداشته که بدونه الان داره چه زخمی به دلم میزنه

سعی کن به خاطر بقیه زندگی رو ب کام خودت و شوهرت تلخ نکنی مگه چند سال عمر میکنیم که بخشی رو هم صرف زبون بقیه کنیم

ن فحش نداد فقط غرغر کرد ازین ک پسرم از وقتی زن گرفته با ما نیست

میگفتی پسر تو بود الان دیگه شوهر منه خیلی ناراحت بودین براش زنگ نمیگرفتین کارت دعوت براتون نفرستاده بودیم ک خیلی منتمو داشتن اومدین 

من عین همین حرفو به مادرشوهرم زدم هی میگفت پسرم پسرم همچین لال شد ک قیافش دیدنی بود 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
غصه نخور عزیزم درست میشه،چند ساله ازدواج کردی مگه؟؟

حدود4 سال هیچوقت درست نمیشه ..الان که کار به کارشون ندارم احترام میذارم و...هیچ بدی بهشون نمیکنم درست نشده کی میخواد درست بشه..

خیلی تو رابطه ی من و شوهرم تاثیر گذاشت. دیگه مثل روزای اول نیستیم

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

من فهمیدم هرچی بیشتر کوتاه بیای و احترام بذاری بیشتر سوارت میشن باید مثه خودشون برخورد کنی تا بفهمن باید بهت احترام بذارن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
حدود4 سال هیچوقت درست نمیشه ..الان که کار به کارشون ندارم احترام میذارم و...هیچ بدی بهشون نمیکنم درس ...

منم دوران عقد خیلی سختی کشیدم بعد عروسیم دخالت زیاد داشتن ولی باصبروتحمل شوهرم فهمید ک حق با من بوده خداروشکرالان بهتریم واجازه نمیده کسی دخالت کنه 

عصر مادر شوهرم منو گرفت ب رگبار جلوش زدم زیر گریه شوهرم هم نیست دوکلمه باهاش حرف بزنم سبک شم ن گریم ...

منکه نتونستم بی خیال بشم شما تلاش کن بی خیال باشی واگرنه افسرده و مریض میشی

شما سر چی حرفتون شده...من تا حالا رو در رو باهاشون بحث نکردم اوضام اینه

حدود4 سال هیچوقت درست نمیشه ..الان که کار به کارشون ندارم احترام میذارم و...هیچ بدی بهشون نمیکنم درس ...

بازم تو خانومی کن. صدتا حرف اون بزنه یه کلمه تو بگی همون کافیه واسه این که صدنفر محکومت کنن. اما تو سکوت کنی و بهش فکر نکنی هم کمتر حرص میخوری هم نشون میدی تو یه خونواده درست تربیت شدی

منکه نتونستم بی خیال بشم شما تلاش کن بی خیال باشی واگرنه افسرده و مریض میشی شما سر چی حرفتون شده... ...

حرفمون نشد مریض بود کلی براش جوشونده و میوه و همه چیز بردم یهو برگشت گفت دلم خیلی ازتون پره شماها اصلا مراعات نمیکنید و من دیگه با پسرم حرفی ندارم و از وقتی زن گرفته اهمیت ب ماها نمیده و به بچه خاهرش فلان حرفو زده و این قبلا اینجوری نبوده و ازین حرفا.