2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش حالا چون من هفته ۳۹ اندازش ۳۳ بوده یعنی کوچیکه بعضی بچه ها درشترن بعدم ۳۶دهفته وزنش چنده?

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
چند هفته زایمان کردی؟چند کیلو بود؟خدا حافظش باشه

مرسی عزیزم. ۳۹ هفته و ۳ روز.وزنش ۲ و ۹۰۰گرم .الهی بگردم خیلی کوچولو بود .اگه سنو گفته احتمال خطا هس چوم من وزن بچمو تو ۳۷ هفتگی گف ۳ و ۱۰۰گرم

مرسی عزیزم. ۳۹ هفته و ۳ روز.وزنش ۲ و ۹۰۰گرم .الهی بگردم خیلی کوچولو بود .اگه سنو گفته احتمال خطا هس ...

آره همه میگن انداره های سونو خطا داره ولی قد رحمم اندازه ۳۸ هفته کلا ماما همیشه میگه بچت درشته

مشگل ندارخ ماروهم واسه بچه داداشم کلی ترسوندن بردیم سی تی  و سونو گفت خوبه.خب بچمون ب بابام رفته سرش درشته.😍زن داداشم میگه نمیشد ی چیز دیگه ارث ببره سرش ب مامان بره

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
۳ کیلو .گفتن درشته صدکش ۷۵ درصده

چیش ۷۵ درصده🤔عزیزم تو این هفته خوبه دیگه وزنش .طبیعی هسی همین طور پیش بری ۴ هفته باقی مونده سز میشی.

آره همه میگن انداره های سونو خطا داره ولی قد رحمم اندازه ۳۸ هفته کلا ماما همیشه میگه بچت درشته

خوب پس جای نگرانی نداره منکه انداز نخود بود روزی رفتم برا زایمان تقریبا ۴۰ هفته بود ولی دکتر گف تو زایمانت زود راسه😂😂😂