rafa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 76 عنوان دور سر جنین ۳۶ هفته و ۵ روز 9644 بازدید | 92 پست سلام مامانها تو رو خدا نیاز به کمکتون دارم دور سر بچم تو هفته ۳۶ انداره ۳۹ هفته و ۳۴ سانته کسی بوده این مشکلو داشته باشه 😢😢😢😢 1397/08/10 | 03:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aabjikhanum عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4717 باید این طور باشه احتمالا شکمش هم کوچکتره بچه سالم همینه
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 خوبه دیگه من موقع تولد ۳۳ سانت بود بچم ریز و کوچولو مال شما درشته خدا حفظش کنه خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
rafa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 76 باید این طور باشه احتمالا شکمش هم کوچکتره بچه سالم همینه شکمش ۳۶ بود فقط سرش بزرگتره .حتی گفت مغز و مخچه و...طبیعیه
rafa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 76 خوبه دیگه من موقع تولد ۳۳ سانت بود بچم ریز و کوچولو مال شما درشته خدا حفظش کنه چند هفته زایمان کردی؟چند کیلو بود؟خدا حافظش باشه
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 عزیزم نگران نباش حالا چون من هفته ۳۹ اندازش ۳۳ بوده یعنی کوچیکه بعضی بچه ها درشترن بعدم ۳۶دهفته وزنش چنده? خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
aabjikhanum عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4717 شکمش ۳۶ بود فقط سرش بزرگتره .حتی گفت مغز و مخچه و...طبیعیه بچه انسان همیشه سرش بزرگتر ه نگران نباش
rafa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 76 عزیزم نگران نباش حالا چون من هفته ۳۹ اندازش ۳۳ بوده یعنی کوچیکه بعضی بچه ها درشترن بعدم ۳۶دهفته وزنش ... ۳ کیلو .گفتن درشته صدکش ۷۵ درصده
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 چند هفته زایمان کردی؟چند کیلو بود؟خدا حافظش باشه مرسی عزیزم. ۳۹ هفته و ۳ روز.وزنش ۲ و ۹۰۰گرم .الهی بگردم خیلی کوچولو بود .اگه سنو گفته احتمال خطا هس چوم من وزن بچمو تو ۳۷ هفتگی گف ۳ و ۱۰۰گرم خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
rafa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 76 مرسی عزیزم. ۳۹ هفته و ۳ روز.وزنش ۲ و ۹۰۰گرم .الهی بگردم خیلی کوچولو بود .اگه سنو گفته احتمال خطا هس ... آره همه میگن انداره های سونو خطا داره ولی قد رحمم اندازه ۳۸ هفته کلا ماما همیشه میگه بچت درشته
زویا74 عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 4827 مشگل ندارخ ماروهم واسه بچه داداشم کلی ترسوندن بردیم سی تی و سونو گفت خوبه.خب بچمون ب بابام رفته سرش درشته.😍زن داداشم میگه نمیشد ی چیز دیگه ارث ببره سرش ب مامان بره 😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 ۳ کیلو .گفتن درشته صدکش ۷۵ درصده چیش ۷۵ درصده🤔عزیزم تو این هفته خوبه دیگه وزنش .طبیعی هسی همین طور پیش بری ۴ هفته باقی مونده سز میشی. خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
rafa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 76 مشگل ندارخ ماروهم واسه بچه داداشم کلی ترسوندن بردیم سی تی و سونو گفت خوبه.خب بچمون ب بابام رفت ... عزیزم اونم گفته بودن تو بارداری سرش بزرگه؟
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 آره همه میگن انداره های سونو خطا داره ولی قد رحمم اندازه ۳۸ هفته کلا ماما همیشه میگه بچت درشته خوب پس جای نگرانی نداره منکه انداز نخود بود روزی رفتم برا زایمان تقریبا ۴۰ هفته بود ولی دکتر گف تو زایمانت زود راسه😂😂😂 خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
rafa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 76 چیش ۷۵ درصده🤔عزیزم تو این هفته خوبه دیگه وزنش .طبیعی هسی همین طور پیش بری ۴ هفته باقی مونده سز میشی ... صدک وزنش .یعنی بالای ۵۰