2777
2789
مگه تو شلوارشو سرک کشیدی که میگی شورت نداشت؟    

خودش تعریف مبکرد تو دهات اوضاشون خوب نبوده حالا کاری نداذم ولی بذام زور داره حالا ک از اون بدبختی دراومده کادو این اون و مسخره میکنه تازه به دوران رسیدس بدبخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب تا تونستم غر زدم از خونوادش اخر گفت تو از الان با همه مشکل داری گفتم خونواده تو بیشعورن خلاصه ه ...

اشتباه کردی، گله نکن اگه موضوع خیلی مهمی بود کوتاه بگو و رد شو 

زیاد بد بگی از چشم همسرت میافتی 

ولی به همسرت بگو هواتو داشته باشه و دفاع کنه ازت 

امشب تا تونستم غر زدم از خونوادش اخر گفت تو از الان با همه مشکل داری گفتم خونواده تو بیشعورن خلاصه ه ...

اشتباه کردی عزیزم.به هیچ وجه توهین نکن.میتونی بگی رفتارشون رو نمیپسندم...کار درستی نمیکنن از نظر من

خیلی بدم میاد ازین فرق گذاشتنا متنفرم اخه میدونی اون ازیناس که تیکه بندازه بی احترامی کنه من بر عکس ...

عزیزم اوضاع منم دقیقا اینجوریه،درمورد کل خاندانشون بد میگه،هرجور بدی بهشون کرده؛همشون هم خبر دارن ولی بازم همه یه جور دیگه میخوانش؛انگار سحر داره،تا الان به هیچکدومشون بی احترامی نکردم 😣😣

خدایا بابت همچی شکرت
عزیزم اوضاع منم دقیقا اینجوریه،درمورد کل خاندانشون بد میگه،هرجور بدی بهشون کرده؛همشون هم خبر دارن ول ...

منم هرچی‌میگن انجام میدم بازم اون زبون درازه پررو رو سرشونه ههیی خدا شانس نداریم که

قبول دارم اینایی که دوروبر منن بیشعورن واسش کادو گرفتم سره تولدش جلو اونهمه ادم بهم میگه این از اون ...

میخواستی بگی ده تومنی نیس....چونه زدم واست پنج تومن خریدم  

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها کاری به لفظ دهاتی ندارم ولی ماشاالله الان روستایی ها از ماهایی ک توی شهریم شیک تر و خوشتیپ ترن دمشونم گرم ولی دهاتی حتما منظور به روستا نیست.خیلیا صفتشون ممکنه اینطور باشه نفهم بودن و عقب موندگی رفتاری.منظور دوستمون این بوده