2777
2789
خو الان چرا بیداری؟؟؟نه،،چرا بیداری؟؟؟

اخه باید سر ساعت همیشه بخوابم وگرنه ممکنه یا دوساعت بعدش بیدار بشم یا اینکه صبح ساعت هشت و نه 

اونوقت کل زندگیم بهم میریزه وبدخواب میشم دارم این یه ساعتو تحمل میکنم که سر ساعت بخوابم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سالشه دختر من دو ماهه بود ۹ شب می‌خوابید تا ۹ صبح امروز ظهر رفتیم روضه بردمش نخوابید. اومدیم خو ...

منم ساعت ۸پاشم از خواب نمیخوابم شما بگیر بخواب بزار اون با اسباب بازیهاش بازی کنه وقتی پسرم بد خواب میشوداون بازی میکرد منم میخوابیدم

نشد گلم . می شه لطفا کمکم کنی بیای تاپیکم  

چشم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اخه باید سر ساعت همیشه بخوابم وگرنه ممکنه یا دوساعت بعدش بیدار بشم یا اینکه صبح ساعت هشت و نه  ...

اوکی،پذیرفتم

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......  
من دیشب تاخودصبح نخوابیدم چون میخواستم برم بانک گفتم۵صبح بخوابم دیگه بعداز ظهربیدارمیشم.نخوابیدم تا ...

موفق و مؤید باشی   

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......