2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  می خوام چند نفر رو تو تا پیام صدا کنم نمی شه . کسی هم کمک نمی کنه

خب اول اسمش @ بزار بعد بقیه اسمش بدون فاصله بزار چندتا حرف اولش بنویسی اگه ت نی نی سایت ثبت شده باشه بقیش هم میاد میزنی روش اوکی میشه اکع هم تازه وارده کل اسمش تایپ کن 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من بیچاره دارم میمیرم از خواب ولی دختر دوماهم نمیخوابه دخترتون چند ماهش؟

سه سالشه

دختر من دو ماهه بود ۹ شب می‌خوابید تا ۹ صبح

امروز ظهر رفتیم روضه بردمش نخوابید. اومدیم خونه ۷ تا ۸.۵ شب خوابید الان خوابش نمی‌بره. تو اتاقش دراز کشیدم بخوابه. سوسکم اومد رو بازوم حالم بده. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

سلام

😩☝

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
آخیییی کباب شدم برات    

😩😩😩😩😩😩

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐