2777
2789
عنوان

مامانای خرداد و تیر ۹۸ (انرژی مثبت )

| مشاهده متن کامل بحث + 445872 بازدید | 47801 پست
اره خیلی استرس بهم داد اومدم خونه کلی گریه کردم بیخود حرف میزنن دیدم فقط چند میل پایینتر بود 

اصلا به حرفشون گوش نده!!! صلاحیت نظر دادن ندارن!

برای من خیلی پیش اومده و سر بچه اولم اذیت شدم به خاطر همین الان اصلا بهداشت نمیرم و فقط و فقط دکتر!!!! حتی ماما هم نه فقط دکتر متخصص.

بعد بدنیا اومدنش هم فقط برای واکسن میبرمش اونم مجبوری! بقیه موارد با متخصص  اطفال هست و ربطی به اونا نداره.

اینم لباس عید سال دیگه دخمل و پسملم البته اگه تا اون موقع اندازشون باشه😂😂لباس پسرم کلاه نداشت کلاه ...

وایییی 😍😍😍😍😍😍.ولی راحت شدیا با یه تیر دونشون زدی 

تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به حرفشون گوش نده!!! صلاحیت نظر دادن ندارن!  برای من خیلی پیش اومده و سر بچه اولم اذیت شد ...

من سر بچه اولم توی زمان اقدامم واکسن آنفولانزا زدم هنوز پریودم عقب نزده بود، از روی بی تجربگی وقتی آزمایشم مثبت شد از بهداشت پرسیدم گفت بیا یه قرص میدیم بچه رو بنداز والا معلول میشه  

با بدبختی بدون نوبت رفتم به دکتر گفتم دکتر خندید و گفت ما برای مادرایی که بدنشون ضعیفه تجویز میکنیم برن بزنن و دوستم که داروسازه گفت اصلا مشکلی نداره!!!

یا یکی از ماماهاشون برگشت گفت اصلا لب به عسل نزن بچه مسموم میشه. در حالیکه دکترم گفت فقط زیاده روی نکنی اشکال نداره

سلام گلم از دیروز تا حالا یکم بهترم حالا جوش شیرین گرفتم امروز توش بشینم اگر خوب خوب نشدم برم دکتر

عزیزم خوب شدی من وضعیت خیلی خراب شد رفتم دکتر عفونت قارچی بود بعد معاینه کلی ببخشید ترشحات سقید داشتم

سلام عزیز. من تا حدودی که برام مقدوره پیاده روی میکنم. تاًیرش رو روی فشار خون نمیدونم ولی تا حدودی ...

مرسی از توضیحت گلم حالا من سزاین شم پیاده روی که بد نیست؟ 

اما همین که از ورم و اضافه وزن جلوگیری کنه خیلی خوبه

خدایا شکرت 
مرسی از توضیحت گلم حالا من سزاین شم پیاده روی که بد نیست؟  اما همین که از ورم و اضافه وزن جلوگ ...

نه عزیز ضرر نداره، به جز مواردی که دکتر اجازه نده و استراحت داده مثل لکه بینی و کوتاه شدن سرویکس و مواردی از این دست

خانوما من رفتم دکتر اینو داد واسه خارشم بعد این روز دوباره نفهمیدم باهام یا جدا باید استفاده کنم&nbs ...

سلام عزیزم از داروخونه یا دکتر بپرس خبر ندارم . 

گفتم دارو می دن . امیدوارم زود خوب بشی . لطفا عسل و.... استفاده نکن عزیز دلم شما بارداری با بقیه مواقع فرق داره . ادمی که باردار نیست از این روش ها استفاده کنه خدایی نکرده مسله ایی پیش بیاد راحت تر حل می شه ولی زمانی که حامله هستی به این راحتی نیست . 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
سلام بچه ها..من چهارتخمه گرفتم برای گلودردم..فقط تا حالا نگرفتم اولین باره چجوری درست کنم بخورم؟؟آبج ...

سلام عزیزم چک کردی بد نباشه تو بارداری ؟ 

😂😂😂😂خدابرات نگهش داره

مرسییی😂😂😂

کاری به مرگ و زندگیش ندارم ولی امیدوارم یه جوری بشه دست از سر ما و زندگی هامون برداره. کلا در خال اتیش سوزوندن تو زندگی بچه هاش و داداش هاش هست . خدا کاری کنه سرش به خوشی گرم بشه بقیه رو ول کنه . 

اینم لباس عید سال دیگه دخمل و پسملم البته اگه تا اون موقع اندازشون باشه😂😂لباس پسرم کلاه نداشت کلاه ...

خدددداااااای من 😍😍😍😍😍😍

ان شاالله به سلامتی و دل خوش بپوشن. هزارتا بوس به این پرنس و پرنسس

سلام عزیزم از داروخونه یا دکتر بپرس خبر ندارم .  گفتم دارو می دن . امیدوارم زود خوب بشی . لطفا ...

ممنون عزیزم .رفتم پرسیدم  کرم هارو زدم یکم خوب شدم

اصلا به حرفشون گوش نده!!! صلاحیت نظر دادن ندارن!  برای من خیلی پیش اومده و سر بچه اولم اذیت شد ...

خاک تو سرشون بجای اینکه آدم و امیدوار کنن نا امید میکنن بیشتر برای مادر ضرر داره تا اون مورد اوایل هم هی گفتن وزنت بالا نره و... حالا با اون ویار که نمیتونستم هیچی بخورم باز اون غذایی که به دهنم مزه هم میداد نمیخوردم زیاد که فشار پایین شدم  از دستشون الانم کم خون بیخود انرژی منفی میدن 

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉
2790
2778
2791
2779
2792