2777
2789
عنوان

َشغل نانوایی

891 بازدید | 18 پست

شوهرم چندوقته بیکار شده دیگه خسته شدم از دستش بخدا .به نظرتون نانوایی بزنه چطوره؟؟؟؟؟؟پول توش هست

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه

خیلی سرمایه میخاد این کار میترسم درآمدش کم باشه

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
نه عزیزم از نونوایی به جایی نمیرسه یه مغازه بزنه بهتره باز مثلا لوازم ارایشی خیلی درامدداره

جدی چرا آخه .با این گرونیا مردم نون رو حتما باید بخرن اما چیزهای غیر واجب رو حذف میکنن

جدی چرا آخه .با این گرونیا مردم نون رو حتما باید بخرن اما چیزهای غیر واجب رو حذف میکنن

اخه من براساس تجربه ای ک تو فامیل داشتیم گفتم بازم نمیدونم

ولی یکی از فامیلامون یه مغازه اجاره کرد لوازم آرایشی میفروخت قیمتاشم ارزون بود پایین شهرم بود مغازش

سر یه سال اونقدری درآمد کسب کرد که همون مغازه اجاره ای رو خرید و الانم میخواد خونه و ماشین بخره

اخه من براساس تجربه ای ک تو فامیل داشتیم گفتم بازم نمیدونم ولی یکی از فامیلامون یه مغازه اجاره کرد ...

چه خوب .خیلی ریسکه آخه همه مغازه ها اشباع شدن

نونوایی سودش زیاده چون هر روز فروش بالا دارن

ولی کارش سخته

تعطیلی نداره چون همیشه مردم نون لازم دارن و اینکه مثل کله پزی شغلی هست که باید صبح زود مشغول به کار شد.

میتونه روی نون فانتزی هم فکر کنه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نونوایی سودش زیاده چون هر روز فروش بالا دارن ولی کارش سخته تعطیلی نداره چون همیشه مردم نون لازم دا ...

خیلی اوضاع بدی شده دارم از ترس سکته میکنم

خودش کارای نونوایی از دستش بر میاد یا نه ؟

منم شوهرم نونواس ولی فقط برای شیفت صبح از ساعت ۴ میره تا ۲ 

خودمونم داریم نونوایی میزنیم الان فقط تایید گازش مونده همه کارای دیگه رو انجام دادیم 

به نظر من ک شغل خوبیه 

جواز داره یا نه؟

بابای من ۱۰ سال نونوایی معروف داشت به عنوان شغل دوم 

اصلاااا ارزش نداره مالیات دولت گرون شدن ارد مشتری ها گیر میدن بهت

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره .