2777
2789

ببلاک مزخرفه بچه گناه داره بیومیل ای ار بگیر هم طعمش بهتره هم غلظتش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببلاک ای آر چون چربه ومی چسبه به شیشه فکرمی کنی غلیظه خیلی ماهم بچه فامیلمون رفلاکس داره ازاین شیر خشک می خوره خیلی هم شیر عوض کرد فقط این بهش ساخت یکم که الان دوهفته ای هست این شیرم بالا می آره نه به شدت قبلیا ولی خوب  هی یذره یذره بالا میاره رولباسامون نمی دونم چرا

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...
من آپتامیل دادم الآنم نان میدم اطلاعی ندارم

نان محصول شرکت نستله هست که محصولاتش تراریخته هس!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
نان محصول شرکت نستله هست که محصولاتش تراریخته هس!

رو چه حسابی اینو میگی.میدونی  تبلیغ منفی چه تبعاتی داره.نان محصول داخلی هستش.

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
یارانه ایی چی؟؟اینایی که بهراشت میده

اگه بدونین نستله چقدر حساسه رو محصولاش 

الکی برند جهانی نشده خواهر

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
یارانه ایی چی؟؟اینایی که بهراشت میده

محصول کدوم شرکته؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞