2777
2789
عنوان

شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 21 پست
اگه بدونین نستله چقدر حساسه رو محصولاش  الکی برند جهانی نشده خواهر

مگه هر برند معروفی حتما باید عالی باشه! بد نیست تو گوگل یه سرچ کنی! با گوشای خودم شنیدم یه کارشناس تو تلویزیون داشت میگفت که مجری سریع حرفشو عوض کرد!

داشت میگفت کافی میکس سرلاک انواع شیرخشک نان و سایر محصولات نستله تراریخته هست که مجریه سریع حرفو عوض کرد

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
رو چه حسابی اینو میگی.میدونی  تبلیغ منفی چه تبعاتی داره.نان محصول داخلی هستش.

نان که داخلی نیست! شما حتی نمیدونی از کدوم کشور وارد و بسته بندی میشه!!!!!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو چه حسابی اینو میگی.میدونی  تبلیغ منفی چه تبعاتی داره.نان محصول داخلی هستش.

خواهر جان هر چی میخونی رو باور نکن.انقدر پشت این مقاله حرف هس.واقعا اینجا نمیشه گفت.شما به کیفیتش مطمئن باشین من همسرم از پرسنل همین شرکته ما یه دوره ای به بچه خودمون نان دادیم.حالا شاید مثل هر محصول دیگه ای به بعضی ها نسازه ولی کاملا سالمه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نان که داخلی نیست! شما حتی نمیدونی از کدوم کشور وارد و بسته بندی میشه!!!!!

ببینید اینترنشنال.دفتر اصلیش تو سوییسه.شیرخشکشم قزوینه.توضیح دادم همسرم از پرسنلشه.تو شمالم اب معدنی داره.فقطم محصولش شیرخشک نیست.نسکافه اش هم برنده و خیلی محصولای دیگه داره.بعضیا بدشون نمیاد زمین بزننش

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نمیدونم شرکت پگاه زده روش

فک نکنم تراریخته باشه