2777
2789

آى گفتى 

به خدا تمومى نداره 

ظرف بشور ،صبح و ظهر و شب و ميونش هم هى بشور

گاز تمييز كن 

ظرف جمع كن 

هى سينك و بشور 

دستمال بكش 

جارو كن 

كلى اسباب بازى جمع كن 

دستشويي بشور 

لباس بشور 

لباس اتو كن 

لباس جمع كن 

اه اه 

روزمرگى 

🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث من هیشوخ تمومی نداره. ولی سر کار که میزفتم بیشتر به کارام میرسیدم

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷
آى گفتى  به خدا تمومى نداره  ظرف بشور ،صبح و ظهر و شب و ميونش هم هى بشور گاز تمييز كن&n ...

واقعا همینه. مردیشور این زندگیو ببرن

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷

تو كه باردارى عزيزم اينقد به خودت فشار نيار الانم كه ديگه آخراشى سنگين شدى سختته خب

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

حالا دختر من جديدا اصرار ميكنه به مادر جون هاش كه بيان خونمون 

اون هفته جمعه اصرار اصرار به مادرشوهرم با هم بيرون بوديم حالا شانس باهام يار بود خونمون تمييز بود 

امروز هم به مامانم اينا اصرار 

خونمون نامرتب 

كلى ظرف نشسته 

ولى خو با مامانم اين حرف ها رو ندارم كه 

🧿

من دستشویی و آینشو مثل دسته گل میکنم شوهر میاد دستای سیاهشو میشوره کل سینک و آینه میشه لک سیاه انگار ده ساله نشستنش😡😡😡😡منم دادم خودش دفه قبل بشوره.کمر درد میگیرم با اینکه سنگین نشدم.قبلا خونه را هفته ای دوبار جارومیکردم حالا ده روز یه بار.با اون جارو کوچکا میکشم.ول کنید به خدا.

هیچی  
آخه باورت نمیشه از صبح تا شب بایه بچه کوچیک یکساله خواب شبت حروم...غذا بپزم لباس بورم بچه شیر بدم نه ...

اي جانم حق داري منم شرايطم عين تو مادري همين خدا بهمون امانت داده بايد راه اومد

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺
حالا دختر من جديدا اصرار ميكنه به مادر جون هاش كه بيان خونمون  اون هفته جمعه اصرار اصرار به ما ...

این ک سخته.اره بابا مامان خود ادم حرف در نمیاره ولی خونواده شوهر...