2777
2789
عنوان

درد و دل

336 بازدید | 38 پست

سلام خانما. مشکل من اینه که. احساس میکنم خانوادم دوستم ندارن. خانوادم شهرستان هستن همیشه دوست دارن خواهرم پیششون باشه یعنی برا خواهرم و بچش و شوهرش جونشونم میدن. نمیدونم چیه حتی مامانم هرجا هست میگه فقط دوست دارم دختر کوچیکم یعنی خواهرم پیششون باشه و موقعی که از پیششون میره حتی گریه میکنه. دو هفته پیش من رفتم پیششون یه هفته موندم بعد شوهرم اومد دنبالم حتی یه خداحافظی هم با من نکردن خیلی دلم گرفت. حتی از موقعی که اومدم یه زنگ به من نزدن. اینجا هم کسی رو ندارم دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم شما میتونین کمکم کنین؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخی....عزیزم.خب بامامانت صحبت کن بگو با من مشکلی دارین؟چرا فرق میذارین؟خب باید بفهمه ک تو ازش ناراحت ...

براش مهم نیست حتی بابامم بهم زنگ نمیزنه. از کربلا اومده بود بذا خواهرزادم لباس خیلی خوشگلی آورده اما برا بچه من فقط یه دست آورده اینا برام زیاد مهم نیست بعد به خواهرم میگه لباس بچت کوچیک شد بده به بچه این منم گفتم باباش کم نداره خودش براش میخره از این دلخور شدم

😘بیا بوست کنم غصه نخور 

نمیدونم چه جوری بهت دلداری بدم ولی اگه پیشم بودی واست میوه پوست میگرفتم بخوری تاغصه نخوری

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
😘بیا بوست کنم غصه نخور  نمیدونم چه جوری بهت دلداری بدم ولی اگه پیشم بودی واست میوه پوست میگرف ...

مرسی عزیزم. شوهرم همه جوره هوامو داره میگه تا منو داری غصه نخور اما خودم این جیرا رو میبینم دلگیر میشم

براش مهم نیست حتی بابامم بهم زنگ نمیزنه. از کربلا اومده بود بذا خواهرزادم لباس خیلی خوشگلی آورده اما ...

واقعا آدم میمونه...خب بااینکه تو دلت نمیاد ولی یه مدتی سراغشونو نگیر ب هیچ وجه..بعد اگه چیزی گفتن بگو من ک مهم نیستم.

هر چند غمگینم ولی شادم تصور کن   ویران ویرانم تو آبادم تصور کن...  
مرسی عزیزم. شوهرم همه جوره هوامو داره میگه تا منو داری غصه نخور اما خودم این جیرا رو میبینم دلگیر می ...

توی دنیا فقط اول خداست که هوای بنده هاشو داره 

فقط ارامشِ خودت وشوهرت رو درنظر بگیر

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
واقعا آدم میمونه...خب بااینکه تو دلت نمیاد ولی یه مدتی سراغشونو نگیر ب هیچ وجه..بعد اگه چیزی گفتن بگ ...

یه اخلاقی دارم اینه که خیلی دلسوزم نمیتونم زیاد بیخیالشون بشم ولی ای روشی که گفتین خوبه

به خاطرشون سر بچم داد زدم فقط 10 ماهشه خدا لعنتم کنه. همش بچه خواهرمو با بچه من مقایسه میکنن میگن اون اندازه بچه تو بود این کارو میکرد اون کارو میکرد ولی بچه تو تنبله. واسه دندونی بچم چیزی بهش نداد ولی واسه تولد بچه خواهرم واسش پلی استیشن خریدن. شوهرم میگه مهم نیست بیخیال ولی من نمیتونم نمیدونم چرا

این جورچیزهای که توی خانوادهت پیش میاد رو به شوهرت منتقل نکن شاید بعد از چند وقت همین چماقی بشه وبه سرت بکوبه بهر حال ادمی همیشه به یک حالت نیست درسته خیلی سخته اما همین رو توی یک برگه بنویسی و بعد پاره اش کنی هم دلت اروم میشه