2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 38 پست
خوشبحالت که میتونی باهاش کنار بیای من نمیتونم

نه باهاش کنار نیومدم داغونم ولی چیکار میشه کرد خواهرم خیلی موش میدونه من یه مدت مامانمو گذاشتم کنار نه زنگ میزدم نه میرفتم خونش

خودشناسی DNA plus
این جورچیزهای که توی خانوادهت پیش میاد رو به شوهرت منتقل نکن شاید بعد از چند وقت همین چماقی بشه وبه ...

شوهرم.خودش رفتارشونو میبینه. همه از خانواده شوهر گله دارن ولی به جرات میتونم بگم خانواده شوهرم منو بیشتر از خانواده خودم دوست دارن حتی جونشونو برا من میدن و خانواده خودم... بعضی وقتا فکر میکنم نکنه بچشون نیستم و منو از پرورشگاه آوردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه باهاش کنار نیومدم داغونم ولی چیکار میشه کرد خواهرم خیلی موش میدونه من یه مدت مامانمو گذاشتم کنار ...

بهتر شدن. هفته بعد قرار از شهرستان بیان خونه من و خواهرم تقریبا نزدیک هم هست هروقت میان اصلا خونه ما نمیمونن. همش دوست دارن خونه خواهرم بمونن. حتی چندبتر به من گفتن نمیتونیم بچه تو رو اندازه بچه خواهرت دوست داشته باشیم

براش مهم نیست حتی بابامم بهم زنگ نمیزنه. از کربلا اومده بود بذا خواهرزادم لباس خیلی خوشگلی آورده اما ...

چه حرف زننده ای. فرق می زارن خب علنا. من هم کم ندیدم مورد این طوری. دلیلی هم نداره معمولا. متاسفم که تو این شرایط هستی. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
به خاطرشون سر بچم داد زدم فقط 10 ماهشه خدا لعنتم کنه. همش بچه خواهرمو با بچه من مقایسه میکنن میگن او ...

از خوندن این یه چیزی تو دلم موند که باید بگم. شاید شما فکر کنی که خیلی زن مهربونی هستی اگر همچنان رابطه ت حفظ کنی و بیفتی دنبالشون و هی محبت بخوای ازشون. ولی به بچه و شوهرت رحم کن. شما در قبال اون ها هم مسئولی و حق نداری در معرض تحقیر و آزار دیگران قرارشون بدی. این رو می گم که دو فردای دیگه بچه ت حس من رو نداشته باشه. من هم مادرم دقیقا موقعیت شمارو داشت. دقیقا. خانواده شوهر دورش می چرخیدن (می چرخن) ولی خانواده خودش از صد پشت غریبه بدتر بودن. ما خیلی آزار دیدیم. من و پدرم. من خیلی وقت ها فکر می کنم مادرم باید درست رفتار و مدیریت می کرد. به روش نمیارم الان چون فایده ای نداره اما اذیت هایی که شدیم هم یادم نمی ره. لطفا به این مسئله فکر کن. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
احتمالا خواهرت مهره مار داره

خواهرم برا ازدواجش پیش دعانویس میرفت البته من بهش اعتقادی ندارم لزش میخواست کاری کنه خانوادم اونو و دوست پسرشو خیلی دوست داشته باشن و راضی به ازدواجشون بشن همینطورم شد. الان میگم نکنه تقصیر اون دعانویسه باشه

بهتر شدن. هفته بعد قرار از شهرستان بیان خونه من و خواهرم تقریبا نزدیک هم هست هروقت میان اصلا خونه ما ...

بهتر بزار نیان مامانه منم خونه منم نمیاد ،مامانه من بهم گفت کاشکی سقط میشدی 😞 حتی برام تعریف کرده چقدر تلاش کرده منو سقط کنه نشده 

خودشناسی DNA plus
چه حرف زننده ای. فرق می زارن خب علنا. من هم کم ندیدم مورد این طوری. دلیلی هم نداره معمولا. متاسفم که ...

خیلی. من که هیچوقت اجازه نمیدم بچم لباسای خواهرزادمو بپوشه

بهتر بزار نیان مامانه منم خونه منم نمیاد ،مامانه من بهم گفت کاشکی سقط میشدی 😞 حتی برام تعریف کرده چ ...

من خیر سرم بچه اول هستم. همش میگن بچه اول یه چیز دیگه هست ولی من که چیزی ندیدم

از خوندن این یه چیزی تو دلم موند که باید بگم. شاید شما فکر کنی که خیلی زن مهربونی هستی اگر همچنان را ...

مرسی عزیزم از راهنماییت من اصلا دوست ندارم بچم.مثل من بشه. به خاطر دادی هم که سرش زدم خیلی پشیمونم. من عاشق شوهر و بچم هستم دوست ندارم اتفاقی براشون بیافته

من خیر سرم بچه اول هستم. همش میگن بچه اول یه چیز دیگه هست ولی من که چیزی ندیدم

منم بچه دومم ولی ربطی نداره من میگم مگه منو اون نزاییده چرا دوس نداره نمیتونم درکش کنم

خودشناسی DNA plus