2777
2789
عنوان

مادر شوهر زرنگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 37 پست
عزیزم نه حرص بخور نه هیچی نه باشوهرت سر نیومدن مادرش بحث کن مطمنا شوهرت مادرو خواهرشو بهتر از تو میش ...

آره اصلا ب رو خودم نیاوردم. فرق که حسابی ميذارن بین بچه هاشون .حتی خونش که تنها داراییشه میخوادبزنه ب نام دختراش

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...
مادر شوهرمینای منم  تقریبا روابطشون یا هم خیلی صمیمی نیست الان بهتر شدن اما قبلا یه جور بود که ...

ممنون دوستم. فکر کنم دقیقا منم مثل گذشته شمام .من بهش میگم کارای خانوادشو.هر چ دفاع میکنی بیشتر میخواهم ثابت کنم مقصرن.صحبتات خیلی خوب بود سعی میکنم روش شما رو دروپیش بگیرم .ولی نميتونم اشتباهشان رو توجیه کنم چون کار اشتباه توجیه ندار ب نظرم و حس میکنم دارویی بشه که تظاهرکنم. شما چطور اینکار کردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون دوستم. فکر کنم دقیقا منم مثل گذشته شمام .من بهش میگم کارای خانوادشو.هر چ دفاع میکنی بیشتر میخو ...

نه  برای ارامش خودم اول توجیه کردم بعد هم اونا رو به همسرم  انتقال دادم  مثلا مادر شوهرم اصلا  دوست نداشت بریم خونشون  سالی یک بار هم که میخواستیم بریم باز قشنگ از قیافش مشخص بود که ناراحت میشه 

من به شوهرم گفتم حق داره ما بچه داریم اونام سنشون گذشته مامانت دوست داره برات بهترین چیزا رو اماده کنه توانشو نداره معذب میشه  دقیقا همون توجیحاتی که برا خودم میکردم

بعد یواش یواش زبون شوهرم باز شد گفت بچه ها به این شیرینی چطور طاقت میاره نبینتشون منم گفتم از این به بعد برا غذا نریم در حد یه عصرونه که اذیت نشن  همینکارم کردیم 

والا ما که نمیتونیم رفتار دیگران رو تغییر بدیم چه کنیم

الان خواهر من چند وقت خونمون بود دست به سیاه و سفید نزد منم با سه تا بچه سختم بود خودمم قبول داشتم که کاری نمیکنه اما چیکار میکردم ؟ این غر زدنای شوهرمم بدتر رو اعصابم بود واقعا بیشتر از دست شوهرم دلگیر بودم که انقدر به روم میاره  انفاقا تایپیکشم زدم

نه  برای ارامش خودم اول توجیه کردم بعد هم اونا رو به همسرم  انتقال دادم  مثلا مادر شو ...

واقعا عزیزم حق با شماست لابد شوهر منم میفهمه چون کاری از دستش بر نمياد ترجیح میده توجیه کنه

آره اومده .با خونمون قهره با ماشین آشتی

شما هم بیکاری بخدا دنبال دردسر میگردی خدا بهت شانس داده من همش از خدا میخوام این عجوزه ی نفرت انگیز رو سالی یه بارم نبینم اما از شانس بدم همیشه خدا میخواد بیاد خونه من چطوری بهش بگم متنفرم ازت