2777
2789
عنوان

زیر 25 سال و مجردها لطفا نیان فقط متاهل بالای 25 بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 54 پست
درسته ماهم دعوت نمیگیریم خودشون میان و چشم روشنی یا همون منزل مبارکی میارن فقط دورهم ک هسیم میگیم ...

دفعه اولش نیست بار سومشه،من میگم شوهرم چند بار رفته حداقل برادرشوهرم به احترام داداشش میومد بد میگم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه پر توقع.        مثل خودش باش بخدا دیگه یه کادو ارزش نداره این کارو میکنن بعضی ...

بخدا من برام اهمیت نداره کادو ببرم

ولی میبینم رِند هستن

میخوام نرم تا بفهمن 

مثلا من حامله بودم رفتن مشهد یه نبات تبرکی برام نیودن

من توقعی ندارما 

ولی امسال میخواستن. برن زنگ زده من میرم اومدم دوس دارم بیای دیدنیم

منم شدم مث خودش گفتم من دیدنی میارم ولی اگه برا بچم سوغاتی نیاری دیدنیتو نمیدم😁😁😁😁

دوباره میسازمت💪

چه زحمتی!!!! منم براش رفتم قبلا

برای شام مگه نگه نمیداری مهجونای خونه نویی رو؟ما رسممون اینطوریه اخه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دفعه اولش نیست بار سومشه،من میگم شوهرم چند بار رفته حداقل برادرشوهرم به احترام داداشش میومد بد میگم؟

اون بزرگتره یا شما؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برای شام مگه نگه نمیداری مهجونای خونه نویی رو؟ما رسممون اینطوریه اخه

منم نیگه میدارم سه برابر کادوشون خرج میشه ولی نمیتونم شام نیگه ندارم

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
اونا 

معلومه خودتونم راغب نیستید برید.هر جور دلتون میگه انجام بدید

چون برید و دل کینه ایی باشید با نرفتن فرقی نداره