2777
2789
عنوان

زیر 25 سال و مجردها لطفا نیان فقط متاهل بالای 25 بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 54 پست
منم همینو میگم اگر میخاست رابطه داشته باشه میومد

شمام زنگ بزن فقط

و تعارف کن به خونت

اگه اومد بعدش شمام برو

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
چه بد ،اینا بده بستونه شمام براشون نرو

من قبلا کادو میدادم سوغات میگرفتم ولی دیدم اینجوریه دیگه ندادم برا دختراش میگیره تا حالا یه عیدی به من ندادن

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمی دونم چرا انقدر زندگی ها رو به خودمون و اطرافیانمون سخت کردیم 

اون نیومد شما برو 

شما نرفتی اون بیاد 

اون زنگ نزد شما بزن

شما زنگ نزدی اون بزنه 

بخدا چشم به هم بگذاریم عمرمون تموم شده و هنوز درگیر مسائل ساده و بی ارزشیم 

به نظر من وقتی طرف میاد پا رو غرورش می گذاره و میاد حلالیت می گیره پس اونقدر هم مغرور نیست 

باید نگاهمون رو به زندگی عوض کنیم

بروحتما

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

البته ما از همه ماجرا اطلاع نداریم.   ولی با توجه به گفته های شما   من اگه جای شما بودم   بخاطر همون حلالیت که از شما و خانواده ت خواسته(  کاریه که خییییلیا اگه اشتباه کنن هم اینکارو نمیکنن)    بعد بخاطر اومدن  تومراسم    اینبارو میرم،   اگه نیومد، منم دیگه نمیرم.

شاید واسه دیدن خونتون  شرایطش جور نشده  بیاد.

نه    دست کادو دادن ندارن

ازین ادما متنفرم

الانم دغدغه ام اینه دختر خالم بشدت رِنده عید اومد تولد بچم البته وقتی زنگ زدم دعوت کنم گفت اگه عصرونس نمیاییم

گفتم نه شامه گفت قرمه سبزی ندیا یه چیز لاکچری بده ژل بستنی هم کنارش باشه لدفا😐😐😐گفتم چشم

اومدن خوردن رفتن دریغ از یه شاخه گل که بچینه از باغچه برام بیاره

حالا بارداره زایمانش میشه بعدِ تولده بچم

البته من فهمیدم بارداره براش یه کادو بردم

حالا اگه نمیدونم تولد بگیرم یا نه که اول اون بیاد اگه چیزی اورد منم دیدنیش برم

از ادمای رِند متنفرم

اینم بگم اگه من تولد قبلش نگیرم بعد برم برا زایمانش

اون دیگه دایورت میکنه و برام کادو نمیاره 

دوباره میسازمت💪

ما دعوت نمیکنیم رسم نداریم

درسته ماهم دعوت نمیگیریم

خودشون میان و چشم روشنی یا همون منزل مبارکی میارن

فقط دورهم ک هسیم میگیم تشریف بیارین

تازه کلی هم عذرمیخان ک نیومدن

اون شعورشو نشون داده تو شخصیتت رو حفظ کن اگه دفعه اولشه ک رفته حتما برو ی سر بزن تماس نگیر

ولی کوتاه و مختصر ب بهانه ی کار زودبلندشو

وجوری وانمود کن ک ازدیدنش خوشحال شدی

وبگو هرچند شما ب ماسر نمیزنی ولی من کوتاهی نکردم و اومدم

یعنی من برم دوباره اخه میترسم بازم نیان

صد البته برو. دیگه ۲تا برادرن.برای خونه نویی شاید گفته ب طحمت می افتی نیومده.ولی دیگه فامیل درجه ۱ هستش نمیشه برید ازشون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من نمی دونم چرا انقدر زندگی ها رو به خودمون و اطرافیانمون سخت کردیم  اون نیومد شما برو  ...

👌👌👌👌دقیقا   حلالیت طلبیدن کار هر کسی نیست😁  سخته  باید پا رو غرورت بذاری، بنظرم  خییییلی کار فوق العاده ای  کرده.

ازین ادما متنفرم الانم دغدغه ام اینه دختر خالم بشدت رِنده عید اومد تولد بچم البته وقتی زنگ زدم دعوت ...

چه پر توقع.        مثل خودش باش بخدا دیگه یه کادو ارزش نداره این کارو میکنن بعضیا

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
بنظرم باید بری اون بهر حال چند بار زنگ زده دیدن خونه جدیدم شاید مدلشون اینه که با دعوت برن در کل ...

اصلا رسم دعوت برا خونه نداریم دیدن خونش چهار سال پیش بی دعوت رفتم سیصد کادو دادم