2777
2789
عنوان

بچه ها اینو بگم به شوهرم بگم خون به پا میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 34 پست
قلیون از نزدیک ندیدی 😨

منم ندیدم تاحالا دست نزدم فقط یبار خونه نبودیم کلید پیش مادرشوهرم بود برادرشوهرم رفیقاش جمع کرده بود خونه بساط راه انداخته بودن .بلوایی بپا کردم وچندروز رفتم خونه بابام.دروبازکردم یهویی ۵ تا پسر تو پذیرایی نشستن قلیون بدست.دروکوبیدم با شوهرم دعوا راه انداختم.

همون روز خاستگاری به شوهرم گفتم برادرت هم معتاد یا قلیونی باشه نمیذارم پاشو تو خونم بذاره چون خونه برام حرمت داره ومقدسه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ریلکسه !!! اومده تو حیاط مواد میکشه؟ اونوقت ما توحیاط میخوایم  دراز بکشیم میگیم زشته همسایه ...

وای دقیقاا  همینطوره چقد رعایت میکنم حالا هی بچمو میارم بالا پایین نباشه چیزی ببینه

من بودم ميگفتم به اميد اينكه پدرشوهرم بيرونمون كنه يا شوهرم از اون خونه ببرتم😈

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
باورت نمیشه ندیدم اینقد که دم میاد از دود ودم حالا میخاد قلیون باشه میخواد چیز دیگه ای باشه وایییییی ...

يه روز بيا بريم قليون بكشيم😂😂😂

بخاطر خودت ميگم كه ببينيا😂😂😂

دقیقاااااا من معمولا میگم ولی این جوی دیگه نه ما خیلی خانواده با ابروی هستیم اصلا نداریم همچین چیزی ...

به شوهرت بگو. فردا نیان توی حیاط شما مواد بکشن مجدد. اخه این چه کاریه! ارامش و اسایش شما و بچه ات در اینده در خطره. من باشم بدون شک به شوهرم میگم چی دیدم

به نطرم اگه بگي بعد ممكنه زنه اگه زرنگ و با نفوذ باشه يه كاري كنه كه تو ديگه بالا زندگي نكني كه فضولي نكني تو كاراش بع هر حال اونجا الان خونه اون زنست اونم مهمانش بوده خودشم مشكل نداشته بهتر توهم دخالت نكني هر كي باشع اذيت ميشي هي يكي از بالا تو كاراش فضولي كنه

منم ندیدم تاحالا دست نزدم فقط یبار خونه نبودیم کلید پیش مادرشوهرم بود برادرشوهرم رفیقاش جمع کرده بود ...

وای منم دلم میخاد این خانم وخانوادش بدونن که اینجا حرمت داره وهرغلطی نکن استرس گرفتم خداااااا

از کجا فهمیدی مواده؟؟؟

گازگذاشته بود تو حیاط ویه سیخ روی شعله تا من اومدم زن پدرشوهرم قایمش کرد وایییی برا پدرشوهرم متاسفم اینقد مرد خوب باخدا وبا ابرو اخه پرا اینجور شد بعد من اسنصحنه رو تو تلویزیون دیدم خیلی هم دیدم فهمیدم مواد جالبه اقا رییس دانشگاهه واییییی چی کنم اخه

مثبت فک کن شاید داشتن کباب میکردن 

😂رو پیکنیک

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧