2777
2789
عنوان

خیانت

245 بازدید | 21 پست

بچه ها اعصابم به هم ریخته از بس

حی همه میگن شوهرم خیانت کرده 

میخوام طلاق بگیرم

رفتم خودکشی کردمو.... 

به نظرتون مردها چرا انقدر بد شدن؟ 

چرا این چندسال عمر و زندگی رو زهرمار زن و بچه شون میکنن؟ 

یا حتی بالعکس

زن های متاهلی که میرن با مردهای دیگه دوست میشن؟

چرا انقدر مفت و مجانی خودشون رو میفروشن؟ 

علت این رفتارها چيه؟ 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 

اینا کم دارن 

از همه نظر بیمارن😒😒😒

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

تاپیک منو خوندی عصابت بهم ریخت نه؟؟

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش تقصیراین گوشیاس باروشنفکرنمایی یه عده که اصلامفهموم روشن فکریونمیدونن هرکس هرکاری کرد گفتیم واا امل نباش مگه چیه اینم شد آخرعاقبتش

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 

دلیلش بی بند و بار شدن و جهل جامعس ... ادمی ک ایمان واقعی داشته باشه ، یا به همسرش محبت میکنه و به پاش میمونه یا اگر نمیتونه باهاش بسازه ، طلاق میگیره . بعد میره دنبال مورد بعدی .. ادمه درست و حسابی به همسرش خیانت نمیکنه . اگر هم خدااایی نکرده اینکارو کرد باید توبه کنه و بدونه ک تا آخخخر عمرش بدجوری مدیون همسرشه

بچه ها ما توو مدرسه مون حدود ده سال گذشته 

یه معلمی داشتیم میگفت

بعضی از خانوما با همون لباسی که آشپزی میکنن و چرب میشه میرن جلو شوهرشون و به خودشون نمیرسن

شوهره میره بیرون میبینه خانومای دیگه چقدر تمیز و مرتبن

زده میشن از زن خودشون

به نظر شما هم اینطوریه؟ 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 
والا از وقتی اومدم  نی نی سایت هر شب دارم میخونم و ناراحتی اعصاب میگیرم

برای زنا خیلی سخته تو دنیای واقعی کسی ک نچشیده نمیتونه درکت کنه و مجبوری بیای مجازی خودتو خالی کنی

اما مردا خیلی بی بندو بار شدن از اون بدتر زنایی هیتن ک ب مرد متاهل چشم میدوزن فقط و فقط بخاطر پولش!!بعضیام ک پول ندارن خیلیا نگاشونم نمیکن اونایی ک شوهر نصیبشون نشده بخاطر چیزش ب طرف مرد متاهل میرن در اصل زنهاهم مقصر هستن 

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز