2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 21 پست
بچه ها ما توو مدرسه مون حدود ده سال گذشته  یه معلمی داشتیم میگفت بعضی از خانوما با همون لباسی ...

ب نظر من ک نه چون بالاخره داره برای اون زحمت میکشه یکی از اون زنای هفت رنگ بیرونو بیار خونه ببین. اصن میدونه گاز یعنی چی

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا زنه از زندگیش راضی نیس و نمیخواد هم جدا شه پیش خودش میگه خب زندگیم یه طرف با یکی هم دوست میشم ن ...

یکی از همکلاسی های من آقای جوانی بود حدود 25 ساله

با یه خانوم دوست شده بود حدود 45 ساله

میگفت خرج منو این خانوم میده

منم کمکش میکنم طلاقشو از شوهرش بگیره

واقعا فازشون چیه؟ 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 
والا ما از خدامونه ب خودمون برسیم بیاد پول بده خرج کنیم لباس خوشگل بخریم ب پوستمون برسیم لوازم آرایش ...

چیزی که شما میگید که قطعاً ممکن نیست 

ولی رسيدگي به ظاهر برای همسر خیلی لازم 

بنابراین باید هر طور شده اینکارو کرد

ولی خدا به داد کسایی برسه که شوهرشون خسیسه

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 
یکی از همکلاسی های من آقای جوانی بود حدود 25 ساله با یه خانوم دوست شده بود حدود 45 ساله میگفت خرج ...

خب این آقا دنبال یه زن حاضر و آماده اس

پیش خودش میگه من که شریط زن گرفتن ندارم

این زنه هم خرجمو میده هم جدا که بشه صیغم میشه دیگه چی میخوام بهتر ازین

زنه هم میگه پسر جوون مث پروانه دورم میگرده

حالا مشکل زنه با شوهرش هم خودش مهمه